• 7ats.

    kaip uzmigdavo jusu ~5men kudikis? dienos metu, lauke vezimelyje ir i nakties miegiuka?

    mums virs 5men, nakties miegeliui uzmiega pats, lauke vezimelyje dazniausiai uzsnusta lengvai, pramiega ilgai. o va dienos metu bunant namie tai sunkiai dazniausiai.. jis didesnis, jau vis maziau reikia miego, ta suprantu, bet kai jau matau, kad nori miegelio ir pasidare irzlus migdau ir dazniausiai reikia paverkti, o miego matau, kad nori.. nei jo isvarginu, nei migdau kada nereikia, bet vat uzeina ir taip atrodo, kad stengiasi nemiegot. gal kam buna taip su vaiko miegeliu panasaus amziaus?

    Greta777MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tik supant ir tik namie, ta prasme ne vezime. galedavau veziot 2val - nemiegodavo ir viskas.

    arcita

  2. 2

    diena ir nakti manieze, o lauke vezimelyje. Visko buna kartais lengviau kartais sunkiau.

    tikmama

  3. 1

    manajaj 8men ir lauke 2h ismiega o namie valanda ar maziau blaskosi labai .nakti prastai miega muistosi labai per miegus ir daznai atsikelia .

    mamukadza

  4. 1

    mano mazylei beveik 6 men ir situacija panasi. lauke puikiai uzmiega ir ilam,o namie vis blaskosi..

    nova

  5. 1

    na diena miegodavome lauke vezimelyje dazniausiai.,.o vakare tekdavo nuobodziai ir ilgai kankintis ir supti ant ranku.

    nade

  6. 1

    Budavo visaip. Maniskis nuo gimimo lauke nemiegodavo, tik namuose ir tik ant ranku supamas. ~6 menesi pradejo uzmigti maitinamas. Mazdaug nuo metu uzmiega pats savo lovyteje.
    Kol susireguliuodavome dienos rezima (po maitinimu perdeliojimo ar ilgesnio budravimo rezimo), su zirzimais visaip budavo, bet tai trukdavo kelias dienas, o tada vel budavo ramu.

    Isnykstanti

  7. 1

    budavao zinokite, as duodavau jai pasinervuoti (paverkti) zinoma ne per daug, o poto pati jau atsijungdavo ir tikrai greit uzmigdavo:))

    Esta