• 8ats.

    mums beveik 10 men, kas gali buti, kad miegodama vartosi? ar gali buti, kad pilvuka skauda?

    mums beveik 10 men, kas gali buti, kad miegodama vartosi? ar gali buti, kad pilvuka skauda? ir dienos metu zviegia,pakelus uzpakali, nebegaliu klausyti, uzrekiu , bet tikrai ne is piktos valios, jau nebezinau ka daryti :( gal kam taip buvo? ka darete? mums pas daktare tik po savaites reikia apsilankyti.

    Mamaaa1987MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pasiskambink gydytojai į kabinetą, sutark, kad atveši apžiūrai, nes mergaitei skauda, jei nepriims, nuvažiuok į priimamąjį, pasakyk, kad kasdien skauda baisiai kažką, kad riečia užpakalį, kad neturit galimybės nuvažiuoti pas savo gydytoją. Tik neburkit nesąmonių dėl temperatūros, neužmigimo naktį, tampymosi dėl pykinimo ir pan, nes kai pripaišys į kortelę nesąmonių, tai paskui pati žagsėsi ir nebus kaip pasakyt, kad prikūrei pasakų... O naktį bent maniškis vartėsi ir vartosi visada, bet jei taviškė visada ramiai miegodavo nesivartydama, tai gal ir naktį jaučia diskomfortą, jei skauda kažką.

    Anonimas

  2. 2

    Maziau kreipkit demesio i anonimus. Pavargs rasineti ir nustos.
    Kiek jau laiko tesesi jos rekimai?
    Jei dantukai kankina paziurekit i burnyte ar patine danteneles, ar pabale. Tepaliuko nusipirkit, gal tai apmazins skausma.
    Jei tik po savaites vis del to keliausit pas gydytoja, pabandykite zvakute i uzpakaliu ideti, ten ir nuo pilvuko diegliu ir nuo dantuku skausmo, vibrucol (lyg taip vadinas).
    Siaip pilvuka paziurekit ar ne kietas. Ar normaliai valgo? Tustinasi? Temperaturos neturi?

    estela24

  3. 2

    toks jausmas kad anonimai nepadaro gyvenime klaidu.nei kalbedami,nei kazkaip elgdamiesi,nei priimdami svarbius sprendimus.neveltui sakoma kad svetimi mato kitu klaidas,kad ir mazas.pasmerks,nesupras.bet savo klaidu nematys.tai ir taip aisku CIA ,kad vaikui yra kazkas negerai,kad jam reikia pagalbos.ir kad mama persistengia uzrikdama ant vaiko.o kam taip neatsitinka?

    Anonimas

  4. 2

    vezk pas gydytoją, ištirs ir žinosi. gal per karšta jai?arba per šalta? atsigert gal nori? viską išmėgink. gal dantukai kankina ir is skausmo rieciasi pati. maniske taip daro, tai is karto zinau,kad isauginsim dantuka.

    shirsyte

  5. 2

    tai tu nelauk to apsilankymo pas gydytoja,vezk vaika i ligonine ir viskas..nezinosi,kas jai yra..kalbeti nemoka dar,juk nepasakys..

    nade

  6. 1

    ziurint koks tas zviegimas ? zviegimas nelygus zviegimui ,kal vaikas paparasciausiai verkia , o ne zviegia ? o miegodamas vartosi ,nes jus gal per siltai aprengiat ,gal valgyt nori,gerti ,jam silta ir jis neuzmiega ,vartosi,plius gal dantukai kalasi , ir jis jums neramus,kaip verkai paimkit vaika ant ranku, nuraminkit , pamasazuokit pilviuka ,pasupkit ir nurims :) tikrai ant vaiko nereikia rekti,jus ant jo rekiat ,o jis dar tada labiau kaip jus sakot zviegia,,jei tikrai matot kad vaikui yra negerai ir jis be perstojimo zviegia,verkia valanda ar daugiau tai kvieskit greituke arba veskit vaika i priemimo skyriu.

    nežiniukė

  7. 1

    i priimamaji skambinciau,jei nepadetu net masaziukai palei kaikrodzio rodykle,maisto pakeitimas

    Anonimas

  8. 1

    Aš nelaukčiau savaitės. jei vaikas žviegia iš skausmo, skubiai vežčiau į ligoninės priimamąjį ir pasakyčiau, kad klykia iš skausmo, naktį neužmiega, vartosi, dar pridurčiau (yra nėra, kad atidžiau apžiūrėtų), kad tamposi, lygtai pykintų, neženkliai pakyla temperatūra ( na keliai laipsniais, o gal termometras senas)... Negalima kankinti bejėgio vaiko. Arba kviesk greitąją ir važiuosit abi į ligoninę. Už savo vaiko sveikatą reikia, mama, ragais nagais kovoti, o pati sėdi ir nežinai, ką daryti... gal užpakaliukas pašutęs, ar tepi kokiu "sudokremu" išanginės sritį, pasižiūrėk

    labirinta