• 13ats.

Atsakymai

  1. 2

    aš jei ženyčiausi :D norėčiau samdyti planuotoją.Tačiau tai brangu,liksiu nesiženyjusi :D

    Anonimas

  2. 2

    Jei manai, kad sugebesi viska suplanuoti pati, tada planuotojos neprireiks ;)

    Yuki

  3. 1

    mes dareme vestuves pasitarus su muzikantu ir pirsliais viska derinomes,bet jei leidzia finansai,tai zinoma reiktu samdyti vestuviu planuotoja..atkris daug rupesciu ir galesi megautis savo svente.

    nade

  4. 1

    Viska darem patys ir bedos nebuvo, nestresavom, darem svente sau, kvietemes tik malonius sau zmones, ir viskas buvo grazu, ir mes laimingi, ir nei vienas negadino vestuviu.

    Anonimas

  5. 1

    Mano vyras suplanavo viska ir nemanau,kad kas butu geriau uz jį tai padares:)

    laiminga1993

  6. 1

    jei pinigeliu turit tam reikaliu atsideja galit nusisamdyt,bus tikrai ne i "bala" jie ismasti,ir padarys grazia svente,nes jus kol pati susiorganizuosit tai daug vargo jums atseis :)

    mamulyte

  7. 1

    Jei tureciau pinigu, gal ir samdyciau planuotoja. Tada tik ateini praktiskai i savo vestuves, ir nereikia niekuom rupintis, tik savo ir vyro apranga.

    reda83

  8. 1

    mano vestuves planavo liudininkai (sesuo ir jos vyras):)

    Esta

  9. 1

    jei leidzia finansai,samdyk planuotoja,paciai bus persunku viska suziureti, ir dziaugtis svente :) bent as taip manau, nebent svente bus kukli ir daug ruostis nereiks,tada paprasyk kokios drauges pagalbos,nes vienai tikrai truputi sunku :)

    smurte

  10. 1

    Zinoma,maloniau,kai salia vestuviu planuotoja.Juk kiek pagalbos,ypac is zmogaus,jau turincio patirties.Bet tas "malonumas" kainuoja.Tad viskas priklauso nuo jusu finansiniu galimybiu.

    geguziukas