• 7ats.

    kaip viskas vyko per vestuves

    sveikos mamosm pasidalinkite smulkiai kaip atsventete savo nuostabiauisa diena gyvenime ar tikrai ji tokia buvo nuostabi gal buvot labai pavarguss nuo vestuviniu rupesciu, ka buvot suplanave ar viskas isejo kaip norejot? o gal dar geriau. kuo buvote apsirenge kokios sukuosenos, akip sekesisu pamergemis? kokiu dovanu davote? kiek laiko planavote svente? kiek isleidote pinigu? na viska papasakokite smulkiai

    baliutavicVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Susirasem ofise, ir tiek. Paprasti rubai, jokiu sveciu, baliu ir t.t. Paskui vienas kitam uzmovem vestuvinius ziedus ir tiek.

    Yuki

  2. 1

    Vestuves suplanavom per menesi viskas mums apsejo apie 3000lt,vyras su juodu kostiumu as su balta suknele,viskas vyko tikrai labai sauniai :)

    Lafe

  3. 1

    vestuves,kaip ir vestuves,laukiausi 6 menesi per savo vestuves,tai negalejau tinkamai atsvesti,nes nei isgerti negalejau,nei linksmintis normaliai,istveriau vos iki 4 ryto,buvau labai pavargusi..na vestuves nebuvo tokios,kokiu tikejausi,nes paskutine minute daug kas neatvyko,buvo sveciu,kurie susimuso,na o dovanas gavome vokeliuose,pinigelius,cekius..daug geliu ir.t.t

    nade

  4. 1

    Vestuves vyko kaip ir buvo suplanuota,nors ivyko kazkoks konfliktas del sviesos isjungimo,kai turejome sokti vestuvini soki,bet sveciai to nepastebejo,kazkas ivyko,todel svente tesesi.Sventem sekmadieni,norejosi sventes nuosirdzios,su gera nuotaika,muzika.Visi soko,nuo maziausio iki seniausio.Visi taip nuosirdziai dziaugesi,bendravo,kviete vienas kita sokti,nors jau buvo susokta nemazai sokiu.Kadangi vestuves buvo zmoniu miksas,is vyro puses musulmonai,o is mano puses europieciai.Tai ir po vestuviu daug kas negalejo uzmirsti musu vestuviu,nors tai buvo pirmosios tokios vestuves,kurios ivyko:)) Isleidom nemaza suma,nors vyras viska suplanavo per savaite laiko;) Dovanos buvo pinigai ir seimyniai daiktai:)) Turejom puiku didzeju:) Buvau pavargusi tik nuo savo aukstakulniu:D Turejau gan brangia suknele (nors ir dabar ji kabo spintoj),sukuosena ir puiku makiaza.Neturiu priekaistu del nieko.

    laiminga1993

  5. 1

    Nunesem dokumentus balandi, rugseji apsizenijom. Bet pradejom planuoti tik po menesio, pirma pradejom ruostis mes nuo vietos kurioje norejom kad vyktu musu svente. Tuo metu rugseji LT krepsinio europos ciampionatas turejo vykti, tai kainos buvo iskeltos siaubingai, plius laisvu vietu beveik niekur jau nebuvo (aplink Kauna). Na bet radom pagal mums tinkancia kaina ir vieta buvo gera. Pradejau ieskoti sukneles, tai atrodo kai nereikejo jos, pilna graziu buvo, kai jau man prireike niekur neradau, na bet geliausiai issirinkau. Sukuosena ir likau patenkinta, makiazu taip pat. Tik manikiuras nuvyle, bet ka jau padarysi, nebuvo laiko kazka tvarkyti. Pamergems pasakiau kokia spalva noriu kad jos vilketu, pacios nusipirko sukneles. Issirinkau puokste, pamergem uzsakiau. Muzikantus issirinkom. Fotografa ilgai rinkomes, bet likom lb nusivyle. Svocia organizavo zaidimus, dovaneles, tai nesikisau, pasitikejau ja. Tiesa, dar kvietimus darem. Per pazistamus gavom limuzina, tai pigiau buvo. Siaip isejo apie 15tukst kazkur. Nors svente buvo nedidoka, apie 30 zmoniu. Dar nuomavomes jachta pasiplaukioti po kauna marias. Lb norejau balandziu, bet pagalvoja nuterem kad nereik, taciau mano drauge su mama mums padare staigmena ir isejus is baznycios pamatem balandzius paemem i rankas ir paleidom i ora :D Ta diena jauciausi as issigandus, jaudinaus ar viskas pavyks, net nervuota buvau, bet praejus oficialumams, atsipalaidavau ir megavomes svente, bet siaip esam patenkinti savo svente. Tortu ir likau patenkinta, buvo lb skanus.
    Nors is kitos puses kai pagalvoji, galejom tuos pinigelius isvestuoti i busta, o ne kad visi butu pravalge. Tuo metu lb norejau sventes, tai ir darem.

    estela24

  6. 1

    Nemanau, akd cia kazkas atviraus keik pinigu isleido ir kiek per vestuves ju gavo :)

    O mano vestuves praejo sauniai, geriau negu tikejausi. Tarp sveciu buvo ir 90 - meciu ir 18- meciu, tad bijojau, kad kazkuriai daliai sveciu nebutu liudna, bet turejom superinius muzikantus kurie suvienijo visa kompanija ir aisku visus prajudino :) Taip pat issirinkau labai gerus aktyvius pirslius, kurie taip pat vis kele nuotaika :)
    Vyras atrode tobulai, man ne itin patiko mano suknele, siuvo ja man mociute, kai matavausi buvo viskas gerai, o vestuviu viena supratau, kad atrodau negraziai, beabejo visi kiti sake priesingai. Sukuosena labai grazi buvo, tvirtai laike ir kita diena, nors ir nebuvo "sulipes kuodas". Pamergei sekesi gerai, nemanau, akd vestuvese yra vietu, kur pamergei galetu nesisekti :) Mano nuomone yra svarbesni pirsliai nei pamerges su pabroliais :)

    Adri

  7. 1

    Na,issiplesti iki smulkmenu uztruks perdaug laiko :).Svente buvo suruosta siek tiek daugiau nei per puse metu.Daugiausia padejo suorganizuoti abieju pusiu tevai.Menesi laiko turejau atostogu.Per ta laika issilaikiau 6egzus ir tuomet atsventem vestuves.Buvau isties pavargusi nuo darbu kruvos,bet....LAIMINGA :).Mazdaug viskas isejo kaip planavom,tik as nelabai buvau patenkinta sukuosena.Tiesiog pasitikejau ne profesionaliom rankom,be to,diena buvo gan vejuota.Tad is mano sukuosenos po kurio laiko nelabai kas liko :).Pamerges saunuoles :),atsipalaidavusios ir linksmos :).Tai tiek.

    geguziukas