• 14ats.

    Kai atsako mamos i Jusu uzduota klausima ar visada sugriztate prie to klausimo paskaityti atsakymo ir kiekvienai mamai uzdedate teigiama vertinima?

    na tiesiog idomu,kaip darote jus,as tai visada sugriztu paskaityti atsakymo ir be isimties visoms atsakiusioms sudedu teigiamus vertinimus,bet jei matau,kad kitos mamos veliasi i konflikta toms nededu ir nekomentuoju ju atsakymu.kaip elgiates kiekviena is jusu?

    nadeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    taip visada perziuriu ir visada mamom uzdedu taskelius,o kaip nera ka veikti,tai ir taip su kuriom bendrauju padelioju jai taskelius,kaip pavartau jos visus atsakymus

    ABMamyte

  2. 3

    Taip, visada perziuriu savo klausimus ir suzymiu nykstukus, nebent koks netycia prasprusta pro aki.

    Vita_321

  3. 3

    Visada perskaitau visus atsakymus, ir ivertinu, isskyrus "anonimiu" sapaliones :}

    Yuki

  4. 3

    Visada griztu, kad perskaityciau atsakymus, nes jei uzduodu klausima, tai vadinasi mane domina zmoniu nuomone.Ir visada ivertinu teigiamai :-)

    Gelele13

  5. 3

    Jei atsakymas į temą žinoma, kad uždedu nykštuką :) Jei žeidžiantis tai ne

    gintare112

  6. 3

    na man tiesiog irgi buna toks metas,kai uzduodi klausima ir prie jo sugrizti tik po keleta dienu..

    nade

  7. 3

    Tai zinoma, kam klausti jei nelauki po to atsakymo, visada stengiuos pliusa uzdeti vien del to, kad nepatingejo ir atsake.

    Anonimas

  8. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/31682/ar-visada-uzdedate-taska-paspaudziate-nykstuka-i-jusu-klausima-atsakiusioms-narems


    Sugrįžtu, žinoma, juk klausiu, nes įdomu, o ne kad "pasivaident" ir pamiršt. Nededu toms, kurios nesąmones atsakinėja, ar neatsako į klausimą, bet nors ir nededu, matau, kad "bendramintės" suspaudinėja po keletą pakeltų nykščių, nors ir atsakymas būna visai "ne į temą" ar šiaip pablevyzgavimas.

    Anonimas

  9. 2
  10. 2

    pasiziuriu, zinoma, atsakymus. ivertinu kai tik galiu, tik nevertinu tu atsakymu, kuriuose buna pamokymu ar izeidinejimu, kuriu nelaukiu. :)

    Greta777