Atsakymai

  1. 2

    riebiu kremu ar losjonu

    Yuki

  2. 2

    turiu balzama,kuris minkstina pedu oda

    raima

  3. 2

    Šis bei tas apie kojų priežiūrą


    Pati paprasčiausiai kojų priežiūros procedūra – 15–20 minučių trunkanti karšto vandens vonelė. Jeigu nori pasidaryti valomąją, ištirpink litre vandens arbatinį šaukštelį (ar du) geriamosios sodos ir šaukštą muilo drožlių. Pamirkyk kojas.

    Tonizuojamoji vonelė daroma taip: 3 litruose šilto vandens ištirpinama sauja druskos. Po procedūros kojas būtina nuskalauti vėsiu vandeniu su trupučiu boro rūgšties (reikia šaukštelio stiklinei vandens).

    Stiprinamoji ir raminamoji vonelė: sumaišyk po šaukštą ramunėlių, linų sėmenų ir pušų spyglių, užpilk 1 litru verdančio vandens. Išsaugoti gražias ir sveikas kojas taip pat padeda medetkų, dilgėlių ir jonažolių nuovirų vonelės.

    Po vandens procedūrų reikia pašalinti suragėjusį odos sluoksnį: tam tinka gabalėlis pemzos arba specialus pedikiūro šepetėlis su grubiais šereliais. Kartą per savaitę galima pėdoms naudoti šveitiklį: jo užtepama ant šlifavimo dildės ir švelniais judesiais braukoma per kulnus apie 2–3 minutes. Kojos nuskalaujamos, procedūra pakartojama.

    Jeigu yra nuospaudų, po šveitimo pemza naudojamos priemonės, turinčios salicilo arba pieno rūgšties. Be skausmo pašalinti nuospaudas padės ir 8 dienas iš eilės dedami kompresai: jie daromi nakčiai, sumaišius duonos minkštimą ir actą. Jeigu nuospaudos gilios ir įsisenėjusios, nakčiai ant jų reikia uždėti alavijo lapo gabaliuką (vidine puse), arba citrinos žievelę su trupučiu minkštimo (dėti 2–3 dienas).

    mamulyte

  4. 1

    man superinis yra einant miegoti padus išsitepus "Šilkinės rankelės"yra pirkti vaistinėje

    Anonimas

  5. 1

    Mao mamai buvo tokia problema, tai ji ėjo pas dermatologę, išrašė kažkokį kremą visada nusiplovus kojas ir po maudynių teptis reikėjo... Pas ją kulnai buvo jau baisūs, suskerdėję, dažnai ir skaudėdavo net.. Tas kremas labai gražiai sutvarkė kulnus, nebėra tos problemos.. Deja kremo pavadinimo tikrai nepasakysiu, bet gal vertėtų pas dermatologę nueiti ir bus rami galva :)

    lydekaite

  6. 1

    neutrogena suskiliniejusiom kulnim super kremas poveikis jau po poros kartu.Geriausia kulnis issitept lovoj ir kojines uzsimaut.Savaite patepus neatpazins savo kulnu.Taip pat geras scholl ir GEHWOLL super kremai bet man labiausiai tiko neutrogena

    Anonimas

  7. 1

    Riebiu kremu, kad butu daug glicerino, o dar geriau ir slapalo .. Kas vakara is po duso patepu ir rytais.. Kas antra diena juos su svelnia pemza patrinu, ir isvengiu tokiu bedu.. Praeita vasara buvo taip suskile, kad kulno padeti ant zemes negalejau,nes labai skaudejo, tai irgi trindavau svelne pemza ir po to riebiu kremu tepdavau. Kuo dazniau tepi, tuo geriau..Reikia reguliariai taip daryt ir nebus problemu manau :).

    SantaSantute

  8. 1

    Pamirkyk kojas voneleje, gali lakisiu nuoviro pasidaryti, medetku.. Sie augaliukai turi dezinfekcines savybes. Bei gali siltame aliejuje pamirkyti kulnus. Taip pat ir alkunems sitas tinka

    Anonimas

  9. 1

    as bent taip darau: Karsto vandens vonele, i triju litru vandeni ideti 1valgomaji sauksta sodos, tada ipilti skysto muilo ar sampuno jai skysto muilo neturite, uzsiplykau 1puodeli tamuneliu ir supilu i ta vandeni su soda ir muilu, laikyti kojas 20-30minuciu. Poto pasitepu pedu kremu ir kojos, pedos tikrai atsigauna.

    BusimaMama21

  10. 1

    ukiski miulu istrink kulnus,mociutes taip darydavo ir daro,padeda :)arba minkstink su kremu

    mamulyte