• 7ats.

    Ar yra mamų kurių vyrai dirba pavojingus darbus, pavyzdžiui didliame aukštyje, statybose ant pastolių , kalėjime ar kažkur kitur? Ar nepergyvenate jei nepakelia telefono ar nepaskambina per visą dieną.

    Kartais būna dienų kai negaliu būt rami. Vykdome veiklą - darbus aukštyje. Darbų sauga tvarkoje, visi dokumentai darbo vietos aptvertos, bet nerimauju dažnai nes dirba 4 vyrai tarp jų ir mano. Kartais net kai skamba telefonas bijodama keliu, o jeigu neatsiliepia kai skambinu ar nepaskambina per dieną tai būna visko prisigalvoju. Ar būna jums tokių nerimo dienų, kaip tramdot šį jausmą.

    rasarockinaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano irgi dirba vairuotoju, tad buna tikrai, kad jei nekelia ragelio ir jau turetu but namie bet vis dar nera tai i galva braunasi neramios mintys, bet stengiuosi jas vyt salin :)

    Adri

  2. 2

    mano vyras dirba vairuotoju ir kai pati matau kokiu netikusiu vairuotoju yra gatveje ir kiek "lakunu", kartais tikrai pasidaro neramu. ypac kai zinau jog turi apie 5val jau gryzti ir vis laukiu ir nesulaukiu, o gryzta tik 6val, nes buvo labai daug darbo.

    Anonimas

  3. 2

    Mano vyras gaisrininkas, zinoma, kad pergyvenu, ypač kai į gaisrą išvažiuoja.

    marinaaa

  4. 2

    mano kelyje dirba,tai kazkaip jis pats skambineja dazniau nei as,o jei jau neskambina tada as puolu skambint,seip nusiteikiu tik i gera,ir nelaukiu kol kas atsitiks :)

    mamulyte

  5. 2

    Manasis apdailininkas,tad ant pastoliu lipa visada,dirba su astriais instrumentais,bet kazkaip nepergyvenu.

    Jolka123

  6. 2

    Mano vyras vis kelyje tai jeigu ilgą laiką nei atsiliepia, nei atmeta ragelio, nei sms parašo na jokios gyvos dvasios kitame laido gale tai man irgi truputi jau nejauku darosi.. Šiaip dažnai susiskambinam ar susirašom per dieną minimum tris kartus, nes esu sakius, kad lipu sienom, jei visą dieną jokio ženklo iš jo.. jau man užtenka, kad numeta ragelį, tai žinau kad sveikas gyvas, tik negali šnekėt :)

    lydekaite

  7. 2

    mano vyras dirba statybose ir daznai uztrunka arba negali pakelti ragelio,tai tas zinoma siek tiek kelia nerima

    nade