• 9ats.

    Kai perkėlėte savo vaiką iš kūdikio lovytės, ar savo lovos į jaunuolio lovą ar fotelį-lovą, kokią lovą ir čiužinį rinkotės: kas Jums buvo aktualiausia, rinkotės naują ar naudotą, bei kur pirkote, jei ne paslaptis, kiek mokėjote? Ko nebesirinktumėte, jei nepasisekė su pirkiniu?

    AnonimasBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    lova dareme pagal uzsakyma.dar buvo prie to paties komoda,o ciuzini pirkome dormeo.

    nade

  2. 3

    Mūsų Toma turi paprastą medinę lova kuri buvo pagaminta pagal užsakyma ir turim dormeo čiužinuka :))

    Keituks

  3. 3

    Mes pirkom ir naują jaunuolio lovytę (tvirtą, žiūrėjome kad būtų gaminama iš medienos, o ne iš drožlių) su nauju čiužiniu-matrasu (rinkome kad nebūtų nei per kietas nei per minkštas, nes tai augantis vaikas)...Už viską sumokėjom apie 500 lt. Taip pat dar nupirkom š0niuką TOMY, kad besivartydama naktį neiškristų.

    p.s.gal ką Vilniuje domina tokia lovytė, nes mes kaip tik parduodam nes išvykstam užsienin.
    visa info --> http://public.fotki.com/S-Kazzz/parduodu/

    Lulu

  4. 3

    Mes su vyru pirkome naują 2-aukštų lovytę (1600lt),atskirai groteles reikėjo pirkti,esant reikalui persidaro į dvi paprastas lovytes,yra aukšti bordiurai mažiesiems,kad neiškristų,čiužinius naujus pirkome kokosinį(380lt.) ir vieną poroloninį(virš 100lt.)
    Esu net labai patenkinta.

    emiliukas

  5. 2

    Pirkom medine lovyte (nauja), tiesiog tokia, kuri patiko, ir norejau, kad butu supama, o ciuzini paprasta, nauja, zinoma :)

    Yuki

  6. 1

    Lovą gaminom pagal užsakymą, nes reikėjo dviaukštės, ir nestandartinių išmatavimų, o čiužinius abu pirkom Dormeo, negailėjom, nes norėjom daikto, kuris ilgai tarnautų, ir nereikėtų keisti kas kelis metus. tam nėra nei noro, nei galimybių. Kiek mokėjom jau neatsimenu, nes viskas vyko prieš daugiau kaip penkis metus, bet galiu pasakyti, kad Dormeo pateisino savo vardą - čiužiniai tarnauja puikiai, apsitrynė viršutiniai užvalkalai, bet šiaip patys branduoliai - visiškai be pokyčių, jokių išsigulėjimų ar pan. nesąmonių.

    Anonimas

  7. 1

    Mes tai pirkome iš www.gintarobaldai.lt tokią: http://www.gintarobaldai.lt/lt/minksti-baldai/lenkiskos-sofos-kampai/iga-davos-sofa-lova-109243.html. Kol kas laiko jau 2 metus, manau iki paauglystės datempsim:)

    Anonimas

  8. 1

    Mes pirkome Maiza ciuzini 'SVEIKUOLIS'. Vaikams jis tinkamas, nes yra pakankamai standus jaunam besiformuojanciam stuburiukui. Viskoelastas suteikia komforta. nu, liux. Balsuojam uz MAIZA - lietuviai sugeba sugeba pagaminti. Liux

    Linuuukas

  9. 0

    Lovą pagamino vyras, dirba baldų gamyboje, tai kainavo tik medžiagos, o čiužinį pirkome Dormeo, dabar kaip tik 15% nuolaida taikoma, tai gavosi nepilni 57 eurai. Kokiems septyniems metams tikrai užteks.

    Anonimas