Atsakymai

  1. 3

    Tiek siolaikiska tiek senamadiska.

    Ermita

  2. 3

    ir tokia ir tokia. del auklejimo tai gal daugiau senamadiska, nes pozityvus snekejimas su vaiku kol kas kaip i siena - manes niekas negirdi ir gudriom akutem toliau daro savo. tenka ir barti. del tv tai jis pas mus dazniausiai ijungtas ir jei vaikui kazkas idomu tai minute kita pasiziuri, neskaiciuoju tikslaus laiko nes kol kas ilgam neuzsibuna nei prie tv nei prie kompiuterio kur rodo filmukus.

    arcita

  3. 2

    Sunku pasakyti, manau, kad gan šiuolaikiška, bent jau stengiuosi taikyti prieraišiosios tėvystės principus.

    Lauryytte

  4. 2
  5. 2

    kolkas maniske,dar maza,bet stenksiuosi,but gera mama,ir senamadiska,ir naujoviska,paimsiu is abieju laiku geru savybiu :)

    Gintee

  6. 2

    as esu tarp viduriuka senamdisku ir siuolaikisu.

    mamyciuke

  7. 2

    Viskam yra savo ribos, tikrai nesu šiuolaikiška kas liečia naujausias technologijas, neleidžiu vaikų prie kompiuterio, nors rodo didžiulį susidomėjimą, prie tv valandos ir ribotos. Auklėju ir gan griežtai, nes kitaip kai atleidžiu vadžias susitvarkyti neina, būna pabėga iš parduotuvės nespėjus nusisukt arba pamenu pora kartų Akropolyje kol sesei soskės ieškojau rankinuke vaikas dingo, tai gal su vyru 10 min. lakstėm po visą PC, o ji sau po parduotuves duodasi, tad nevengiu ir pabart ir kaip kitaip nubaust.
    TAI JAUČIU, KAD BŪSIŲ SENŲ PAŽIŪRŲ :D

    Lulu

  8. 2
  9. 2

    na manau per viduriuka..

    nade

  10. 2

    per viduri.. siuolaikiska del auklejimo nevartoju zodzio "ne' ta prasme leidziu vaikui rinktis, naudojam gestu kalba, na ir naudoju elektroninius zaislus plancetini kompiuteri, o del senamadiskumo tai mityba: koses, tyres, sultys darau pati, dabar jau ir karves piena siek tiek duodu.sauskelniu nebededu nuo 10m.

    villllija