Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Jau kažkuriame klausime buvo rašyta, kad pampersų galima nusipirkti ir internetu, atveža į namus nemokamai, jeigu perki daugiau kaip už 100 Lt. Bet tuos litus tikrai galima labai lengvai išleisti, o kad pigiau, tai tikrai geriau nerasit. Adresai yra www.assorti.lt (Vilniuje, Žirmūnuose prie Norfos "Parkas" yra jų parduotuvė, tai galima ir ten vietoje viską nusipirkti); www.ugio.lt; www.pirkinukas.lt, na ir čia reklamuojamas www.bamblys.lt. Tik reikia visus peržiūrėti ir palyginti kainas, kur geriau pirkti. Bent jau aš paskutiniu metu perku iš assorti.lt, pvz. sleep and play dabar pirkau 58 vnt. už 40 Lt, tai vienas 0,69 ct kainuoja. Bet reikia žiūrėti taisykles, ar nereikia mokėti už pristatymą, dabar mačiau vis tik assorti.lt taiko pristatymo mokestį. Manau kad iš Lenkijos nebus daug pigiau, nei čia jau atvežtos ir perpradudoamos (kai paskaičiuosi transporto, benzino sąnaudas, tai tas ant to ir susidės).

    elegancija

  3. 3

    visad pirkom lt,rasdavom bazese pigiau nei prekybcentriuose,is lenku nepirkom,budavo kas prekiauja tais parvestiniais bet nuo bazes kainu iseidavo pigiau per lita du tik,tai pirkdavau bazej.

    Milana69

  4. 3

    gvenu anglijoje todel ir perkame ten nes yra zymiai pigiau

    cindy

  5. 3

    Na mes kolkas perkame LT girdejau kad Lenkijoje pigiau bet neteko dar ten pirkti:)

    mamyciuke

  6. 2

    dazniausiai perku is skelbiu.lt siulomu sauskelniu.atveza i namus,o ir pigiau nei prekybos centruose.

    ruta26

  7. 2

    Aš kol kas tai pirkau parduotuvėj per akciją ir labai pigiai gavosi. Bet jau į pabaigą mūsų santaupos, tai pradėjau ieškotis kur pigiausia. Tai iš visų pasiūlytų internetinių paduotuvių, man reikalingi pampersai yra pigiausi www.bamblys.lt. Todėl ten ir ketinu užsisakyti.

    trejetukas

  8. 2

    Pirkdavome ir Lietuvoje ir kartais draugės vyras parveždavo iš Lenkijos,gaila,kad anksčiau nebuvau atradusi internetinių parduotuvių,kuriose tikrai sauskelnės pigiau nei prekybos centruose,kai atradau internetines parduotuves,vaikas pradėjo prašytis ant puoduko;-)

    debesėlis

  9. 2

    esam pirke parveztu is lenkijos,bet dazniausiai perku lt kai buna nuolaidos nusiperkam daugiau ir laukiam vel nuolaidu:)

    iirina

  10. 1