• 5ats.

    Jei pykstatės su vyru/draugu, ar vaikai mato jūsų konfliktą?Ar bandote slėpti nuo vaikų nesutarimus, kaip tokiu atveju elgiasi jūsų vaikas/i, ar bando taikyti tėvelius?

    PearlŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Yra teke garsiau pasigincyti prie vaiko, tai jis labai susidomejes mus stebejo, o veliau juoktis pradejo, tai ir mes pradejom juoktis, suprate, kad gincijames del smulkmenu. Nebijau as kazkaip prie vaiko ivairiu emociju rodyt, tegul mato, kad ne vien viskas pasaulyje grazu ir miela.

    Vita_321

  2. 2

    mano mazajai metukai beveik, bet kai mato kad pykstames, pradeda rekt bei verkt, jaucia kad kazkas ne taip, bet stengiames to nerodyti prie vaiko:) kaip vaika vergdinti ir daryti nelaiminga, nereik gadynti ju vaikystes:)

    Esta

  3. 2

    Ne taip klausima supratau:-) Dukra mato norejau pasakyt, o visi kiti ne, nereikia nuo vaiku slepti konfliktu, viska vaikai turi matyti ir mokytis, na nebent pykstates su smurtu, leksciu metymais ir t.t. Tada geriau nematytu...

    Anonimas

  4. 2

    Nemato, jei pykstames tai dazniausiai patraukiam vienas kita per danti, apsisukam ir suprantam, kad nera ko pyktis, dukra mato tik, bet ji maziuke nelabai supranta, o ir mes nesipykstam su duru trankymais, zinau seima kur tik susipyksta tai visas namas skleidziasi, paskui vienas ant kito varo, nu slykstu ziureti, ka zmones daro, o dar skaitosi myli vienas kita....

    Anonimas

  5. 2

    na stengiames ,kad vaikas to nematytu ar negirdetu,bet buna situaciju,kad neina isvengti konflikto ir vaiko akivaizdoje.

    nade