• 8ats.

    darzoviene spjauna lauk kaip bedaryciau. ka dar galiu padaryti, kad jam butu skaniau?( situacija viduje)

    turiu problema ir jauciuos pasimetusi.. pamaniau paklausiu ka jus darytumet mano vietoj.darzoves pradejom ragauti kai buvo virs 4men. dabar mums 7men. as vargstu kiekviena diena virdama tas koses, o jis nevalgo. anksciau dar bent kazkiek suvalge, o dabar isvis spjauna lauk.. dariau visaip, ir dapildavau vandenuka kuriame vire, ir dejau siek tiek misinuko, ir alyvuogiu aliejaus (tik druskos dar nededu, manau per anksti).. visas kitas koses valgo skaniai. as maniau nebus su tuo problemu nes pradejo ragauti butent nuo darzoves, o ne nuo vaisiu. bet deja.. kai kazkur reikia isvaziuot ir nera kada isvirti tada duodu pirkitine hipp darzoviene, ta tai skaniai valgo. esu nekarta skaiciusi, kad buna mamu, kurios vargsta su darzovienem, bet as jau atrodo nebeismastau kaip dar bandyti duoti. iki 6men neduodavau kiekviena diena, o suejus pusei metuku darau kiekviena ryta. jau visa menesi, na tai per tiek laiko atrodo turejo jau priprast. kantrybe jau senka, todel klausiu jusu mamos ka darytumet mano vietoje?

    Greta777MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na meginkite kazka naujo ideti,kazkokios druskytes,priekoniuko,sviestuko ar dar kazko..kazka pakeisti

    nade

  2. 3

    darzoviu kosyte turi suvirti(vandenuko turi nebelikti). Pabandyk sviestuko idet.

    Robertele

  3. 2

    Mano dukryte pradejo valgyti,kai pradejau duoti mesyte,o 7 men. jau galima duot ir mesyte,tai darzoviene galit maisyt su mesyte.Gal skaniau bus vaikuciui.

    grirute

  4. 2
  5. 2

    manau pabandykit karteli idet siek tiek druskos, ir paziurekite, ar valgo, gal net trupineli cukraus. maniskis taipogi sunkiai valgydavo. mat pati megstu ir suriau ir saldziau ..

    Rugsėja

  6. 2

    Pabandykite paskaninti dazoviene kazkuo. Manau 7 menesiu vaikutis (ypac, jei darzoves pradejo valgyti nuo 4 menesiu) yra tikrai pasiruoses gauti siek tiek sviestuko bei siek tiek grietines, galite pabandyti i darzoviene ideti puse vistos arba pora putpeles kiausinio tryniu. O ir druskytes, jei valgote pirktines koses, galite ant sauksto galiuko ideti. Vaikui greiciausiai darzovieneje truksta skonio.

    Isnykstanti

  7. 2

    Na manau problema pirktines darzovienes. Tikrai ju neduokite, vaikui ten ir druskytes buna ideta ir dar bala zino ko, nes jei butu neskanios tai ju nevalgytu taip pat. Geriau kai kur vaziuojate isidekite i termosiuka savo maistelio daryto. As taip pat darydavau, nes nenorejau pirktiniu duoti. O kazkada pabandzius duoti ju nevalge, nes buvo jau priprates be druskytes ir kvapu. Vaikai greitai atsirenka kur skanu kur ne.
    Gal kokio krapuko idekite, bet ne daug, vis skoni pakeicia.

    estela24

  8. 1

    as idedavau truputi grietines:)tada valgydavo skaniai:)

    skruzdux