as apkepu kotletus, paskui svogunus su morka apkepu, idedu ten miltus ir vandenuko, galima pomidorus nuluptus, prieskoniai, tada visa ta i puoda su kotletais ir troskinu :) skaniai gaunasi :)
Bandzius ir su raudonu padazu daryti kotletus bet man nelabai patiko.
as apkepu kotletus, paskui svogunus su morka apkepu, idedu ten miltus ir vandenuko, galima pomidorus nuluptus, prieskoniai, tada visa ta i puoda su kotletais ir troskinu :) skaniai gaunasi :)
Nebūtinai "reikia" raudono padažo - raudonas padažas gali būti naudojant savo sultyse konservuotus pomidorus, trintą pomidorų tyrę ar paprastą kečupą.
Asmeniškai aš apkeptus keptuvėje kotletukus sudedu į puodą, užpilu verdančiu sultiniu arba tiesiog vandeniu, į kuri dedu įvairių prieskonių, ir kai kada įpilu savo sultyse konservuotų pomidorų ir truputuką cukraus, taip gaunas raudonas padažas, kai troškinant išgaruoja dalis vandens ir skystis sutirštėja. Kažkada seniai pildavau paprastą kečupą.