• 8ats.

    Kotletu troskinimas. Kaip troskinate kotletus ir gaminate raudona padaza, kad butu skaniau?

    Sveikos, kaip tusinate kotletukus, kiek zinau reikia kazkokio raudono padazo tusinant? Kaip ji gaminti? Kaip patusinti skaniai? Galite nuosekliai parasyti? Dekinga :)))

    karuna123ReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Apkeptus kotletus dedu i puoda, uzpilu vandeniu. Paverdu. Tuo tarpu svieste pakepinu morka su svogunu, idedu sauksta grietines, pomidoru padazo ir miltu truputi. Visa keptuves turini dedu i puoda su kotlrtais ir dar patroskinu.

    Imbiere

  2. 1

    sudedu i puoda kotletukus, dedu tarkuotu morku, uzpilu vandeniu , paverda dedu tomato arba kecupo, bisky grietines, prieskonių ir dar paverdu ir visas tušinimas.

    laimike

  3. 1

    nebutinai.. as dedavau pomidoro padazo, jai del raudono padazo ir siek tiek prieskoniu vandens truputi, ir patroskindavau.. arba tiesiog vandeny su sultiniu, kartais idedavau grietines pries isjungiant, ir daznai dedu svoguno pjaustyto :)

    vikuteniam

  4. 1

    O galima deti grietines ir pomidoru padazo ir miltu? ar gaunasi tas raudonas padazas? ar reikia pomidoru padazo vandens ir miltu?

    karuna123

  5. 1

    isikepu kotletus tada dedu i katila uzpilu vandeniu dedu pora lauro lapeliu.sviesto.pipiru.druskos paverdu tada miltu kad sutirstetu ir grietines musu seimai labai patinka sis variantas

    Anonimas

  6. 1

    Iskepu kotletukus, ir toje pacioje keptuveje patusinu. Ipilu vandens, sudedu darzoves ziema tai saldytas idedu, vasara sviezias. Pries baigiant kepti krakmolo ipilu kad nebutu skystas padazas (nes grietines nededu). Buna idedu pievagrybiu ir grietines. Arba grietine, svogunas bei morka.
    Bandzius ir su raudonu padazu daryti kotletus bet man nelabai patiko.

    estela24

  7. 1

    as apkepu kotletus, paskui svogunus su morka apkepu, idedu ten miltus ir vandenuko, galima pomidorus nuluptus, prieskoniai, tada visa ta i puoda su kotletais ir troskinu :) skaniai gaunasi :)

    lolita24

  8. 1

    Nebūtinai "reikia" raudono padažo - raudonas padažas gali būti naudojant savo sultyse konservuotus pomidorus, trintą pomidorų tyrę ar paprastą kečupą.
    Asmeniškai aš apkeptus keptuvėje kotletukus sudedu į puodą, užpilu verdančiu sultiniu arba tiesiog vandeniu, į kuri dedu įvairių prieskonių, ir kai kada įpilu savo sultyse konservuotų pomidorų ir truputuką cukraus, taip gaunas raudonas padažas, kai troškinant išgaruoja dalis vandens ir skystis sutirštėja. Kažkada seniai pildavau paprastą kečupą.

    Anonimas