Atsakymai

  1. 3

    vyrai saltibarscius megsta, bet as tai nieko nesu dariusi, lai pats atsiveza jei nori valgyt

    vinipukas

  2. 3

    As ir manau, kad neverta nuo pat pradziu ji lepint ( sakau is patirties, nes as visko primastydavau, o jokios prasmes, su laiku tik ant galvos lipt pradejo, nes priprato prie gero, o tas geris ir liko neivertintas).
    Tai va seip merginos teisingai sako, arbatyte, kavyte, savo pacios kazkoks saldumynas, ar kazkas saldaus pirkta. Ziurint koks tavo kvietimo pobudis buvo, ar seip i svecius ar pietu :))

    SantaSantute

  3. 3

    :) arbata ir saldumynai butu pats tas dienos metu :)))))

    Laimute86

  4. 2

    As pagaminciau jam koki sotu karsta patiekala. Gal balandelius su bulviu kose, gal cepelinus su spirguciais.. Visvien zmogus gali isalkti, ir pas pacia sotumas ne gelezinis, geriau sedeti sotiems, nei su gurgianciais pilvais..

    Imbiere

  5. 2

    Obuolių sezonas prasidėjo - iškepk kad ir paprasčiausią pyragą su obuoliais, tiks prie arbatos ar kavos, ir to pilnai pakaks. Tik nepersistenk ir nepateik jam penkių patiekalų/užkandžių/desertų...

    Anonimas

  6. 1

    Nupirk kebabu ir kolos buteli. Tikrai patiks! ;)

    Yuki

  7. 1
  8. 1

    kava, arbata, saldumynai kazkokie, gal kazka savo gamybos padarytumete tai nustebintumet...

    laimike

  9. 1

    kava,saldaniai, sausainiai, savo pacios keptas pyragas ar dar kas, o jei liks pietu, tai ka imantresnio pietums ar graziau paserviruoto sugalvoti galima :)

    Mistikute

  10. 0

    Na as manau graziai apsirenk ir paruosk tai ka labiausiai moki is karstu pstiekalu,o desertui pavaisink ledais,paziurekit filma.Parodyk jam megstamiausias savo vietas kur megsti vaikscioti.Tokiu budu galesi ji pazinti geriau.Na manau paneles truputi neteisios del lepinimo,juk ne visi vyrai ar vaikinai vienuodi yra,geriau pirmam vizitui pasirodyti saunia seimininke bei grazia moterimi,aisku jeigu bus lemta toliau bendrauti su tuo zmogumi.Vaikinas liks neabejingas ir nores bendrauti toliau su tokia kaip Tu.Kaip sakoma vyro meile per skrandi.

    Anonimas