• 4ats.

    Ka man daryti, kur man kreiptis, jei kaimynas nukirto vandens trasa, einancia per jo zeme, ir neleidzia prijungti vandens?

    Nebezinau ka man daryti ir kur kreiptis, nes kiek kur kreipiausi atsitrenkiu kaip i siena. nusipirkau namo dali ir ten buvo ir vandentekis is sulinio, sulinys mano zemes puseje,o trasa kuri eina po zeme eina per kaimyno zeme. Kaimynas nukirto trasa ir nuo mano trasos pasijunge sau vandeni, ir as likau be vandens.parasius pareiskima policijai, tai jam uzdejo kazkokia bauda ,bet as vandens vis tiek neturiu. Paklausiau igaliotinio, ar pajungs jis man vandeni sake kad ne, kad tai as turiu pati pasijungti ir po to pateikti teismo keliu jam saskaita. Susiradau firma, kuri tai padarytu ir jie nuvyko pasiziureti kaip kas yra, tai kaimynas pasake, kad per jo zeme neleis kasti trasos. tai ka man daryti kur man kreiptis?

    sigas5gaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kaimynas turėtų būti nubaustas už savivaldžiavimą, jei esate bendraturčiai. Jums reikėtų bylinėtis civilinio proceso tvarka, pasitarkite su advokatu. Galėčiau pakonsultuot, jei esat Šiaulių apskrity

    labirinta

  2. 2

    kreipciausi vel i policija, aiskinciau situacija kas irkaip, ir prasyciau kad pasakytu kokius zingsnius man toliu daryti..

    Nepavydziu jums.. :( taip ir buna,kai puse namo perkama..

    Pabuciuok

  3. 1

    Hmmm, ne kvailas zmogus, sau nemokama reklama cia darosi :D
    As cia apie nauja nari ADVOKATAS.

    Yuki

  4. 1

    Viskas baigsis teisme. Policija tokiu nebeaudžia.

    Nebrangus advokatas.

    ADVOKATAS