• 18ats.

    Ar yra žmonių iš artimųjų tarpo, su kuriais nesugyvenate, pykstatės ar tiesiog dėl antipatijos vengiate vieni kitų? Kas tai per žmonės (broliai, pusseserės, anytos? o gal tėvai?)

    PabuciuokSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Manau pas dauguma yra tokiu zmoniu. As nebendrauju su savo tevuku, del skriaudu patirtu vaikysteje, musdavo net uz tai, kad palipdavau ant kedes sviesos uzsidegti, nes per maza buvau pasiekti, ir nugriudavau .. Dar gaudavau ir nuo jo ... Ir seip daug labai liudniu atsiminimu, spaudzia ir dabar sirdy del to, pykcio nelaikau, gaila man jo, bet ir meiles nejauciu... Dar ir motina prie to prisidejus, del to su ja ir nera labai artimo rysio, bet uz tai vertinu ir gerbiu savo baba, pas kuria ir augau, kuri rupinosi, mylejo, padejo ir dar po sei dienai padeda... Dar nera noro bendraut su draugo sese, skaiciuoja ji musu lt, kokias dovanas gaunu ir dar visokio Š .. Tai ji man tokia nemiela visiskai ir nematau reikalo su ja bendraut.. Kai pastojau sugebejo pasakyt, kad geriau jau nebutum nescia, ispliurpe visom kam tik galejo.. Zodziu as ja net is namu esu isvijus, kai ji ant manes nescios jau per mano gimimo diena puole, kad ale jos tevai mum su draugu padeda, nors NERA NEI KARTO LITO KITO DAVE.. zodziu ji ten fantaste konkreti .. Tai va po to ivykio susipykom, ir net nebeinu pas juos i svecius, nors sakykim anyta ir kvieacia, man tie namai jau kelia neigiama atmosfera... Tai va manau yra pas visus tu zmoniu, kuriu mes kazkiek vengiam ...

    SantaSantute

  2. 5

    Ir dar su biologiniu tėvu nebendrauju, manau jie su mano anyta būtų puiki pora

    safyra

  3. 4

    na labiausi santykiai su mano globeja labai blogai del to jausciuos nes ji man padejo viska kaip reikia ji man padeda bet uz akiu ant manes varo siaubingai ji ir su manim blogai elgesi ir vyresnioji jos dukte jauciasi labai blogai. na ir zinoma anyta:DDD kad uztariau savo vyra ji pateisinau nors zinoma kad jis buvo kaltas tai ji labai supyko na jai dar pasakiau kad jai stogas vaziuoja tai labai isizeide, nors jos atsiprasiau jau pora kartu ji vistiek savo atseit neatsiprasiau ir laukia kada atsiprasysiu na daugiau to nezadu daryt.kiek galima jauciu ji tik pasiteisinima igavo kad reiketu kuo maziau turet reikalu su mumis, nes jos dabartinis vyras nelabai megsta mano vyro, kebli situacija:DDDDD

    baliutavic

  4. 4

    Anytos labai vengiu, puola į akis pastoviai, kai negirdžiu mano vyrui skambina ir sako,kad jis man pinigų nesiųstu (vyras dabar Olandijoje uždarbiauja) sako ,kad mane paliktų ir t.t. o vyras man viską raportuoja :) tai va net neįsileidžiu aš jos į savo kiemą :)

    safyra

  5. 4

    Yra zmogus kuriam jauciu antipatija. Tai mano mama.

    Vita_321

  6. 4
  7. 3

    Stengiuosi kuo reciau susitikti su anyta,nes ji ant manes pyksta net nezinau del ko,siaip tai jai as nuo pirmu dienu nepatikau uz nugaros apkalbinejo ir iki sios dienos vadina mane k..va. Bei su vyro broliu bei seserim nesutariu nes jie skaiciuja musu pinigus ,vis uzkliuva kad vaikams naujus batus nupirkau is parduotuves o ne devetus.

    Ermita

  8. 3

    mano tetos dedes puseseres pusbroliai, kristo tevai, tiesiog nebendraujam, nes jie patys geriausi o is musu seimos, tai tik kai reikia ko prisimena o mes su mano seserim pacios blogiausios jiems, nes ale neaplankom nieko, pacios tik naudos siekia, ir dar taip drysta sneket :))

    vikuteniam

  9. 3

    kuo maziau bendrauju su anyta,isvis geriau stengiuosi reikalu netureti,vyras irgi,nes ji ziuri tik kaip mus isnaudoti

    sandritute

  10. 3