Atsakymai

  1. 4

    sako kelis zodelius,parodo kaip zaizia darzeli,moka parodyti kaip tete dirba,kaip mama dirba.kaip suniukas,kaciukas ir karvyte sako.valgo pats,geria is puoduko,rankomis parodo ko nori,lipa laiptais,duoda labas,penkis.prasosi kad duoti jam atrakinti masina,moka apsipirkt ko jam reik :DD stengiasi pats nusirengti ir apsirengti.Tik pradejo mokintis kaip reikia minti triratuko pedalus.padeda man visuomet sukloti lova.jai paprasau kazka atnesti ar nunesti tai ir padaro(jei jam gera nuotaika).moka zaisti toki zaidimuka telefone,kuri parsiunciau specialiai jam,vaikiskas,lavinantis.na ir net nzn ka dar pamineti,gal ka pamirsau :)

    mylime

  2. 3

    sugeba susitvarkyti savo žaislus. yra mandagus, su svečiais visada pasisveikina.

    Pabuciuok

  3. 2

    Moka sokinet i virsu, pagauti ir mesti kamuoli, taip pat ir zaisti futbola su kamuoliu. Beveik ismokom minti triratuka, vazineja su paspirtuku. Moka valgyt, gert is puodelio, esant reikalui pats is saldytuva pasiima ak nori valgyt, isideda i lekste,pasiima sakute ir valgo, cia buna kai prabunda 6h o mama dar miega :)))
    Moka atskirti melyna, raudona, geltona, zalia spalvas. Zino lauke kur kas yra: medis, lapas, dangus, lektuvas, oro balionai, zole, samanos, gatve, pesciuju takelis. Zino kaip uzvesti automobili :D Zino, kad vazouojant reik prisegti jo kedutes dirzus, pats prisisega, aciu dienui kad atsegt nemoka :)) moka uzsidet kelnytes ir kojnytes, maikutes moka tik nusiimt. Visad einant i lauka issirenka pats batukus, kuriuos nori detis ir praktiskai visaus uzsideda. Zino kuris batas ant kurios kojos turi buti. Moka maitinti katina, t.y. i jo indeli ideti jam koncervu.
    Moka daryt ant klozeto viska ir zino, kad poto reik plaut rankytes su muilu.
    Moka pusti muilo burbulus, bando pusti ir balionus.
    Moka ir zino kaip reik plaut grindis, indus, tad kai taip darau, viska darom kartu, abu su skirtingais skuduriukais :))
    Moka zaisti ivairius lavinamuosius zaidimus telefone . Moka pilnai naudotis plancete ( fotografuoti, filmuoti, ziureti nuotraukas, isijungti ir zaisti vaikams skirtus zaidimus, patylint, pagarsint, ijungti krautis). Taip pat moka paskambinti teciui ri mociutei ( atrenka tel knygoj ju vardus).
    na ir dar daug kitu dalyku, visko neisvardinsi... :)

    Adri

  4. 2

    dukra tai pasidarė savarankiška,nori būti nuo nieko nepriklausoma,o va sūnus yra užsispyręs nuo gimimo moka parodyti ir išreikšti kai jam nepatinka, viską pradėjo daryti gan anksti :)

    Keituks

  5. 2

    Moka paprasyt ko nori valgyt,gert,ant puoduko,ar i lauka.Bando daugiau kalbet,sanprotaut.Galima labiau susikalbet,truputeli pradejo darytis ramesne(aisku salyginai)

    grirute

  6. 2

    Užsispyręs, gina savo nuomonę. Pvz., nenori rengtis. Moka tvarkingai valgyti, gerti iš puodelio, nusiplauti rankas, stengiasi valytis dantis, bando rengtis pats. Lipa laiptais savarankiškai, nušoka dviem kojomis, pagauna kamuolį. Klausosi sekamos pasakos.

    marcipana

  7. 1

    nuo 2m daug kas pasikeite, nes atsisake soskytes, sauskelniu, nebenori gerti misinuku, nebemiega pietu miegelio, moka pats pasileisti dvd grotuva, pamego fimukus, sudeda deliones medines, sudeda ir atskiria 18 formu geometrines figuras, pazysta keleta raidziu, pats uzlipa ant ciuozyklos, supasi, moka padekoti, pasakyti aciu, piesti, klijuoti darbelius

    vinipukas

  8. 1

    Pagal DISC'o testą mes šiek tiek atsiliekam (nes vėluoja kalba). Ir šiaip mažius sunkoko charakterio, tai dažnai nors ir geba kažką daryti - nedaro specialiai ir jokie paskatinimai neveikia. Kai nori, geba valgyti šakute ir šaukštu, namie valgo, darželyje nevalgo, jei nemaitina jo, geriau išvis nevalgo.. Geria iš puodelio, laiptais lipa ir pritraukiamuoju ir pakaitiniu žingsniu, šokinėja, mėto kamuolį, tik dar nelabai tikslingai, parodo gyvūnus, daiktus, bet jų neįvardina (išskyrus šunį "au au" ir katę "kate" "mau"). Parodo kūno ir veido dalis (antakius, blakstienas ir tt taip pat), vykdo (kai nori) trumpas instrukcijas: "paimk, atnešk, įdėk, apversk, pasuk" ir pan. Kadangi beveik nekalba, tai susikalbam kai aš klausinėju, o jis arba purto galvą arba linksi.

    Anonimas

  9. 1

    suneliui 2m ir 3men, nesame kitiems ypatingi t.y. raida musu pagal "lentele", iveikeme antruju metu krize t.y pavalgome, geriame is puodelio ir susitvarkome su tualeto reikalais. kartot zodelius pradejo tik nuo 2m., tad dabar kartoja viska ir sekamas pasakas ir pokalbius, nors paprastai gerai pavyksta istart zodziu 2 skiemenys, o galas jau nelabai iseina sakykim televizorius yra telekuzorius ir panasiai, bet namiskiai suprantam :)

    Anonimas