• 14ats.

    4 men kudikio maistas?

    ka galima duoti 4 menesiu kudikiui,koki maisteli ragauti,jau daug ka valgom,hipp visas kosytes jau kur nuo 4 menesiu,noretusi namuose jau ruosti jam nes suvalgo daug,nezinau ka cia gaminti geriau,manu kose ir grikiu jau verdu bet pabodo jam jau manau,pasidalinkit ka jus ruosdavote ir kaip :)

    gintartePrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Aš nieko tokio amžiaus neduodavau, tik mp, arba jei nemaitinat - mišinėlį. Dar nepilnai susiformavę visi virškinimo dalykai pas mažiuką, todėl gali būti bėdų

    Ganešas

  2. 5

    na as keturiu menesiu duodavau bulve+morka sublenderuota ir to tik po kelis saukstus dienon.

    ABMamyte

  3. 5

    kur skubat su kruopu kosem,pirma darzoves,ypac keturiu menesiu vaikui,uztenka karta dienoje

    ruta26

  4. 5

    As duodavau tik misinuka.O manu kose nevertinga kudikeliui,tik tukina.Galima darzovienes bulve,morka,kalafioras,brokolis,moliugas.

    grirute

  5. 3

    siaubas baubas nuo 3men primaitint,turbut jusu vaiko gyd yra veterinare nes tikrai niekas nerekomenduos primaitint ir dar 3kart dienoje koses.Siaubas nu ir kas kad didelis vaikas mano anu dideli buvo,yra tam skirti sotesni misiniai.Pala nenustebk kad veliau turesit problemu su skranduku ir priedu nutukimas.Tokiom mamulem tik ir vreikalingi pamokslai,kad nemoka augint.

    Anonimas

  6. 3

    as nelabai suprantu kas cia vyksta,paprasai patarimo apie maista o gauni vis pamokslu kad negalima duot ar ten dar kazka,patarciau ziureti savo vaikus o jai apie kazka klause kas ir i tai atsakyti o ne mokyti kas galima ar kas ne,juk vaikai skirtingi yrta ir mamos taip pat tad bukit malonios ir i klausima atsakykit o ne pamokynus sakykit juk neto prasau :)

    gintarte

  7. 3

    Per daug neeksperemtuokit su 4 men.kudikio skranduku.Jam pilnai pakanka keliu sauksteliu darzoviu(bulves,morkos,moliugo)tyreliu. Manu kruopu kose-visai nepilnavertis maistas,jos daznai neduokit.

    laukime

  8. 3

    Jei gerai pamenu pirma musu kosyte buvo is morku,ir tik koki sauksteli ar du daviau pirma karta. :) O visas grudu koses duok jau daug veliau.

    Panther

  9. 3

    jis jau nuo triju valgo tas koses darzoviu ir tris kartus per diena valgo,aisku atsigeria po to misinuko dar,bet jis didelis vaikas yra ir viskas cia su daktares zinia daroma tik va kad pas ja dar mum nelaikas eit tai sakau pasiklausiu mamu kokias virdavo savo maziukams

    gintarte

  10. 3