• 8ats.

    plysus gimdai. gal kas zino koks gali buti antras nestumas, kai po pirmojo gimdymo metu plysta gimda?

    skaiciau kad gresia mirtis tiek mamai tiek kudikiui,bet tik tiek daugiau informacijos nerandu,gal zinote ka placiau apie tai?

    gintarteKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man atrodo, juk jei plysta, turi susiuti ir sutvarkyti kaip priklauso. tada negaletu keleta metu gimdyti, kol gerai sugys.. bent as taip galvoju

    samsung1992

  2. 1

    Man per antra gimdyma plyso gimda. Jau buvau ligoninej, prasidejo gimdymo veikla. Man gydytojas sake tik tu daugiau nebegimdyk... Bet praejo jau 6 metai. Givenimas apsiverte aukstyn kojom.. Labi noreciau dar vieno vaiko. Gyvenu UK, sunku susirasti gerus daktarus su kuriais pasikonsultuoti galima butu.. Irgi siuo klausimu informacijos visiskai nerandu. GINTARTE parasyk man i asta777@bk.ru gal.. pasikalbesim.

    Anonimas

  3. 1

    taip,dare skubu cezari nes liovesi saremiai,bet tik cezario metu pastebejo kad plyso gimda virsuje,tada dar ir kraujo perpilima teko gauti.daktare uzdraude po to griestai 5 metus pastot nes sake iskart valyma daryt reiks nes jokiu budu negalima,klausiau o kaip po penkiu metu,sako niekas nezino kaip.

    gintarte

  4. 1

    yra tikimybe kad antro nestumo metu plys gimda.bet jai buvo pirmas kartas toks tai daktarai atsargiau i visa tai ziuri.didele rizika tiek mamai tiek kudikiui...bet tokie atvejai labai reti.o jums ar buvo gimdos plysimas?nes tarpvietes plysimai labai dazni,bet va gimdos savu rate neteko girdeti.

    skruzdux

  5. 1

    netaip jus mane gal supratot as ne apie tuos paprastus plysimus o apie pacios gimdos plysima viduje kai daromas cezaris yra kad susiuti gimda

    gintarte

  6. 0

    Gimdziau pries 2 metus siauliu moters vaiko klinikoje kai pagimdziau vaikeli pajutau nora vel stumti ir isstumiau kresuliu pilna prasidejo vidinis kraujavimas nes plyso.visa gimda. O plyso todel turbut kad nebuvo iki galo prasiverusi gimda. Dekoju dievui kad likau gyva kvalifikuotu gydytoju. Bet ar antra karta galiu gimdyti nezinau ir labai.bijociau .

    Anonimas

  7. 0

    plyšimas gimdos būna daugeliui mamyčių,mano mamai kai mane gimdė,man buvo kai aš gimdžiau,bet jau kai siuva jokio skausmo nėra :)

    Anonimas

  8. 0

    na tai po susiuvimo po viso sutvarkymo,as radau tokia informacija kad po to laukentis gali plysti gimda ir prasideda vidinis kraujevimas ir jai laiku daktarai nesupranta kas vyksta tai mirsta abu o geriausiu atveju tik vaikeli praranda,vat idomu man ar yra kam taip buve ir kaip po to antra vaikeli sekesi isnesioti?

    gintarte