• 6ats.

    klausimas mamytems kurios gyvena uk

    sveikutes, mes vakar issiunteme dokumentus kad gautume uz vaiko pasalpa, ten reikejo ideti pasa vaiko ir gimino liudijima ir mane domintu kurios tvarke per kiek laiko atgavote dokumentus, nes vistiek cia labai reikalingi dokumentai, raso ten kad iki 4 savaiciu, na man tai ilgas laiko tarpas per kiek laiko jus atgavote dokumentus. ir zinoma kata pradejote gauti pinigelius. aciu jums

    baliutavicŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As pries metus siunciau lietuviska. Tai gimimo liudijimas tryzo po 2 sav ir dar viena forma kuria reikejo uzpildyti. O po keliu men pradejo moketi nuo tos datos kada issiuntei..o dabar siunciau uk gimusio pinigai pirma atejo o po 2csav liudijimas.

    wiktoriuke

  2. 1

    nes atseit rase orginala tai net nepagalvojau kad pirmiausia isverst

    baliutavic

  3. 1

    taip apie juos. o jei mes lietuviska issiuntem nezinai ar priims ar ne? ar sakys angliskai issiverst pirma

    baliutavic

  4. 1

    tu cia apie child benefit?
    kadangi mano vaikas gime uk, man reikejo siusti tik gimimo liudijima (angliska), tai atsakymas del pasalpos atejo kazkur po 2savaiciu, o liudijimas gryzo atskiram voke dar uz 2savaiciu, tai is viso ir gavosi 4savaites.

    Vita_321

  5. 0

    mes irgi is lietuvos atvaziavom mes issiuntem lituvislka gymymo liudiema ir viskas to usteko bet grizo atgal kaskur po 4 savaites bet atejo dar vienas laiskas ant 15 lapu popildama informacija reikeja uzpildit

    Anonimas

  6. 0

    http://www.mamanija.lt/klausimai/50537/klausimas-mamoms-kurios-gyvena-uk

    http://www.mamanija.lt/klausimai/47889/klausimas-mamytems-kurios-gyvena-uk

    Ismok klausima normaliai surasyti, nes ne vienas tavo klausimas uzduotas taip pat. "Klausimas mamytems kurios gyvena UK"

    Anonimas