• 11ats.

    ar esant smarkiam kosejimui statote taures? Ar zinote kaip ir kuriose vietose ant nugaros statyti reikia? O gal manote, kad tai atgivena ir kaikurios mamos apie jas nieko net nezinote..?

    tikmamaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Seni gydymo budai yra geri, tiesa daugelis tampa atgyvena. Mano mama statydavo, reiktu karta pamatyti kad prisiminciau kaip tisliai tai daroma, gal yra kartais youtubej parodyta...

    Jurginele

  2. 3

    mes geriam hedelix sirupėlį,čiobrelių arbatą. Ir gydomės slogą greičiau, ir tada visi kosuliai patys greit pasitraukia

    Pabuciuok

  3. 3

    kad tokios taures kazkada buvo naudojamos, tai zinau, bet kad jos naudojamos dabar - tikrai nezinau :) O ju neturiu ir nestatau :)

    Adri

  4. 2

    Tai jau atgyvena,ir seniai moksliskai irodyta,kad labai pavojinga sveikatai.Dazniau nepataisomai pablogina sveikata, nei gydo.
    Cia kaip ir sifili kadaise gyde gyvsidabriu :D,ir tikejo jog tai isgydo.

    Anonimas

  5. 2

    man daug kartu yra state, as pati turiu taures, statau broliui, mamai esu stacius, as tai manau, kad tai neatgyvena, o reikalingas gydimo budas, galbut mamytem tai neiprasta nes dabar pilna kitokiu budu kosejimui nuimti ir suzinoti del ko yra kosejima.

    tikmama

  6. 2

    Man state taures, kai buvau maza. Tai labai nepatikdavo. Prisimenu kaip karta netycia net lova uzsidege, bet, aciu Dievui, niekas nenukentejo :) Netikiu tokiu gydymu ir manau jog tai atgyvena.

    Yuki

  7. 1

    Aš tikiu, kad jos veiksmingos, tačiau, kaip visada geras, bet nepelningas priemones farmacija bando išstumti...

    marcipana

  8. 1

    *yuki* klausimas buvo ne apie vaikus. Apie suaugusius zmones

    tikmama

  9. 1

    Radau vaiku gyd. pasisakyma:

    "Kosėjančiam vaikui dėti taures nerekomenduojama. Teoriškai gydymas taurėmis tinka esant plaučių kraujotakos sąstoviui, sergant kai kuriomis plaučių ligomis. Tai turėtų nustatyti vaikelio gydytojas ar gydytojas fizioterapeutas. Esant sausam kosuliui, atvirkščiai, taurės gali net pakenkti."

    Yuki

  10. 1

    *anonime* o kuom tai pablogina sveikata? Ir beje apie sifili, kad gyde givsidabriu nesu net girdejusi :D

    tikmama