Atsakymai

  1. 3

    as gimdziau klaipedoj pries pusmeti tai tenai leido buti vyrams nors ir apskrita para,o va palata seimynine kainavo beros apie 25lt parai

    ervijota

  2. 1

    privacios palatos kaina su dviem lovom, dusu ir televizorium parai 200lt.gimdziau birzeli.

    kaste

  3. 1

    kiek zinau tai yra vip palatos kur vyras su zmona buna,ten ir televizorius yra ir atskiras dusas,remontas normalus padarytas,grazios palatos nesuliginti su paprastom tai para apie 300lt kainuoja,o tose paprastose kiek zinau tai vyruj leidzia likt nebent po gimdimo reikia pagalbos gimdivej,arba yra mazai gimdiviu,para apie 35lt.
    kadangi as gimdziau per pati pika,kai palatose buvo daugiau gimdiviu nei priklauso,papildomas lovas state,o vaikiukus laike vaiku kambaryje.
    man pasiseke,buvau vienvietej,uztat kai israsinejo,tai vos nevare lauk,skubiai reikejo atlaisvint palata.

    kritike

  4. 1

    mano drauge pries 2 savaiteles ten gimde, tai pirmaja naktele leido kartu ir vyrui nakvot palatoje, nes buvo laisvu vietu..o jau antraja nebeleido, nes atsirado gimdyviu;))o kainos neklausiau:))

    raimoskyte

  5. 1

    Aš irgi gimdžiau RK praeitų metų rugpjūtį. Bet niekas jokių lankymo valandų nežiūrėjo. Buvo kažkaip nelankymo valandomis atėjęs vyras, ir kitą kartą draugė, paprašė, kad seselės lauknešėlį perduotų, tai sako, eikit patys ir nuneškit:) Tai kad lankė kada ir kas norėjo. Be to, palatos nebuvo labai pilnos, trivietėje buvome tik dvi. Mačiau, kad dviejose palatose buvo su vyrais moterys. Bet apie kainas nesidomėjau.

    elegancija

  6. 1

    as gimdziau kaune 2ligoninei, tai vyras buvo sale,4paras nakvojo, nes buvau po cezario, ir reikejo moketi, tik uz patalyne paros kaina 10litu:) o kaip kitur tai nezinau:)

    ievutek

  7. 1

    aš gimdžiau toje ligoninėje, tai ten yra parašyta rodos 34 lt. ir gali nakvoti.( čia para)

    Anonimas

  8. 1

    Aga geras dalykelis :)) mazdaug noreciau zinoti kokia kaina nes jau ne uz kalnu vazuoti man :))))

    Bubonka

  9. 1

    O! ta noreciau ir as suzinoti. Tai berods vadinasi 'seimos patala'. Turetu buti nuostabus dalykas.

    Linute39

  10. 0

    dabar kai buvai tenais as maciau ta lankymo grafika nuo 11 iki 13 val ir vakare nuo 17 iki 19 val tik leidzia lankytojus vat

    Bubonka