• 14ats.

    Kuo Jums neitiko mano klausimas apie simeti rudeni?

    gal galit paaiskinti kuo sis klausimas Jums prastas ir del ko ji jums reikejo uzblokuoti?
    Paieskoje apie si rugseji man nieko panasaus rasti nepavyko...jei rastumete,prasyciau i si klausima ideti nuoroda.

    gintarepKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Diskutuoti apie orą ir panašiomis temomis siūlome pokalbių kambaryje, nes tam jis ir yra skirtas. Klausimų-atsakymų skiltis skirta aktualių problemų sprendimui, dalinimuisi patirtimi ir patarimais. Dėkui už supratingumą.

    AdminIeva

  2. 3

    Keista, žiūriu administratorė parašė pastabą dėl temų vedimo, bet daugelis vis tiek nepaiso šių prašymų ir pratęsia temą. Atrodytų, kad ne joms tai adresuojama:)

    elegancija

  3. 3

    Na, aš irgi nesupratau kodėl anas tavo klausimukas buvo užblokuotas.
    Aš irgi su savo mažąją stengiuosi kuo daugiau laukutyje pabūti kol geras oras. Nes tikrai, tuoj pasibaigs gražios dieneles ir turėsim kambaryje sėdėti. Ir berniukams leidžiu lauke sėdėti vos ne iki tamsos :) Gįšta iš mokyklos, pavalgo, paruošia pamokas ir... į lauką :)
    Mes irgi turim kaimą, bet jis už 100km, tai ne dažnai į jį nuvažiuojam. O grybaut aš nemėgstu, nes nerandu grybų :D Kitas, šalia enantis, prisirenka jų dvigubai daugiau. Todėl ši pramoga manęs nevilioja :) Jau geriau tada į žvejybą susiruoščiau, jei būtų galimybė :)

    trejetukas

  4. 3

    siame klausime butu buve malonu isgirsti ka mamytes,ziurincios vaikiukus veikia.As pvz. einu grybauti.dziaugiuosi saulyte,siluma,kurios tikrai nematydavau dirbdama,nes rytais budavo salta,o vakarais jau nuo nuovargio nesinoredavo jau nieko.Dabar,vaikiuko deka,as stebiu nuostabu gamtos grozi,gelstancius lapus..

    gintarep

  5. 2

    gyvenam ir džiaugiamės kad ruduo toks gražus ir vakarai dar nelabai šalti, nes kartais iki išnaktų lauke būnam :), per išeigines kaime bulves nukasėm o po to su vežimėliu dar per mišką pasivažinėjom kol mažius miegojo mes grybų prisirinkom :) o naktys argi ne šaunios :))) guli lobvoj ir žiūri kaip už lango žaibuoja, klausai kaip lietus lyja, tai juk šaunu, net pavasarį tokių žaibų nemačiau :)

    auvilė

  6. 2

    Ruduo nuostabus:)))) tikra vasara, gal tik rytai saltoki, o paskui tai taip ir nosiri visa diena buti laukiai:)))) noreciua kad kuo ilgiua toks oras isliktu, nes ta tamsa ir saltis, labai jau slegia:((( grybauti nemegstu, ens nerandu ar gribu:((, tai tik vaziuojamkai vyra snori pagribauti, o mes su vaikuciais, po miskeli pasivaikstom, pasiklausom graziu garsu:))))))
    o siep girdejau, ir tikrai akivaizdu, kad pasislinko, metu laikas vienu menesiu, tai taip ir yra, rugsejis kaip vasara- silta:))) o kova buna sniegas ir salta kaip ziema:((

    ievutek

  7. 2

    Taip jau būna, Gintarep, kad blokuoja ir tu nežinai už ką. Jau daug diskutuota apie tai, bet gal mamytėms patinka blokuoti, gal jaučia pasitenkinimą?
    O šis ruduo tikrai pasakiškas. Tik mums jis nelabai, sergam didžiule sloga, bet jau baigiam išsikapstyti, šiandien eisim į lauką, nes saulė ritinėjasi po žeme... Kad toks oras būtų kuo ilgiau :)))

    Irma

  8. 2

    Ruduo šiemet iš tikrųjų nuostabus,Ypač kadangi nereikia eiti į darbą,tai ir galiu sau leisti p[asigrožėti juo.Tik va gaila-gyvenem mieste,tai su grybavimais sunkiau.Bet kiekviena savaitgalį zyziu,kad vyras nuvežtų į mišką.Aš pagrybauju,o jis su dukryte pasivaikšto palei mišką,pažaidžia.Dar turime kaimą,kur gamta dar artimesnė.Džiaugiuosi šiuo rudeniu.

    Vilmiene

  9. 2

    Na, ruduo visai saunus, mazai lyja ir silta, tai naudojames paskutiniais saules spinduliais ir su maziuku kuo daugiau laiko bunam lauke, zaidziam su kaimynu bendraamziais, su mamomis pliotkinam :))) sia savaite tai vakarais is lauko vis griztam tik kokia 21 val :))) net vyras stebisi, kad su mazium bludijam patamsy..bet kad mums linksma ir patinka taip. O siaip man ruduo bet koks patinka, nes rudeni gimusi esu :))

    Agne

  10. 2

    Va sis vakaras man nuostabus,net termometras rodo 16 laipsniu silumos(siuo metu t.y. 00.15 val.).Tai mamytes,psidziaukime!Tuoj prasides salnos ir nebegalesim lepintis siluma....

    gintarep