• 11ats.

    labas rytas...matyt sugadinau savo ciuzini dormeo..atverciu kita puse, o ten lyg ir papelije....gal kam taip buvo?kaip gelebetis???

    ERA29NamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    aplamai juk jei geras ciuzinys, o namai nera dregni, kampai nera pardeje pelyti, ciuziniui tokiu bedu negali buti.. o jus senai jau turite? juk dormeo reklamuojasi, kad ilgaamzis, tai kazkaip idomiai..

    samsung1992

  2. 2

    siaip pagal visas reklamas, negaletu pradet pelyt, juk jie neva laidus orui ir pan.. ar pas jus jauciasi didele dregme namie? ar spintose rubai prisitraukia pelesiu kvapo? jei ne, skambinciausi i dormenio platintojus ir gerai issirieciau

    samsung1992

  3. 1

    Kiek zinau jis turi buti ant tokios lovos, kurios dugnas is skersiniu lentuciu su tarpais. Gal supratote ka norejau pasakyti:-) Matyt todel papelijo, nes lova jam netinkama.

    Jurginele

  4. 1

    pas mane taip buvo..pagal instrukcija, reikia juos laiks nuo laiko vartyti, kaisti puses...nuimti pataline, leisti pakvepuoti...to nepadarius bent kart paer menesi , gali istikti si beda...bandykit vedinti, kad prasikvepuotu

    Anonimas

  5. 1

    greičiausiai kažkada būtas aplietas,pilnai neišdžiovintas ir apsuktas

    Anonimas

  6. 1

    Na štai ir stebuklingieji dormeo ... Ot naivus žmonės, kiniečių darbo prisiperka dalykų ir tikisi stebuklo..
    neisivaizduoju kokio drėgnumo namai turi būti, kad net čiužinys pelytų...

    Anonimas

  7. 1

    pritariu smasung, gal laikete ciuzini, pvz po lova, dregme kaupiasi, ar tiesiog pats ciuzinukas netycia palietas buvo, neisdziovintas ir pradejes pelyti

    Jettee

  8. 0

    Ir man supelyjo. Nors ne dormeo tas ciuzinys buvo. Laike tik 3 menesius ir per ta laika jau pelyjo kuri laika. Ir nebuvo jis nei aplietas, nei sugadintas. Buvo saugotas ir stai tau.

    Anonimas

  9. 0

    Sveiki! Taip, mums yra taip buve. Vienas patarimas ismest ciuzini ir nusipirkt nauja. Dormeo ciuziniai turi tureti labai gera ventiliacija priesingu atveju ten apsigyvena pelesis kurio atsikratyt tikrai neimanoma, o kiek ligu sukelejas...

    Anonimas

  10. 0

    Info kaip prižiūrėti Dormeo čiužinį (truputį patrumpinau)
    1.Naudokite tinkamą lovos pagrindą – pagrindą su grotelėmis
    Venkite lovų su metalinėmis spyruoklėmis, paviršių su plačiomis grotelėmis ir plokščių vientisų paviršių. Tokie pagrindai nėra tinkami, nes jie gali skatinti drėgmės kaupimąsi, o tai gali paskatinti pelėsio atsiradimą. Visada naudokite Dormeo čiužinius kartu su medinėmis grotelėmis, kurios leidžia nuolat cirkuliuoti orui aplink čiužinį, taip jį vėdindamas. Mes siūlome po čiužiniu naudoti Dormeo lovos pagrindą su grotelėmis.
    2.Naudokite čiužinio apsaugą
    Aukštos kokybės, plaunama čiužinio apsauga yra puikus būdas užtikrinti higieną ir pratęsti čiužinio naudojimo laiką. Čiužinio apsauga saugo nuo purvo, alergenų ir drėgmės. Mes siūlome naudoti Dormeo čiužinio užvalkalus, kurių yra keletas variantų: medvilniniai, nelaidūs drėgmei ir antialerginiai.
    3.Keiskite čiužino padėtį
    Kartais, ypač pirmaisiais 6 naudojimo mėnesiais, keiskite čiužinio padėtį taip, kad čiužinio dalis, kur dėjote galvą, atsidurtų kojų pusėje. Dormeo siūlo kartais pastatyti čiužinį stačiai – tai užtikrina optimalų čiužinio užpildo stabilizavimą.
    4.Užtikrinkite miegamojo ir čiužinio vėdinimą
    Rekomenduojama vėdinti miegamąjį ir čiužinį kartą per savaitę (o geriausiu atveju kiekvieną dieną). Kuomet vėdinate čiužinį, nuimkite patalynę. Taip išvėdinsite drėgmę čiužinyje, išvengsite nemalonių kvapų ir netgi pelėsio.
    5.Nenaudokite skystų valiklių čiužinio valymui
    Skystų valiklių naudojimas arba lyginimas gali pažeisti Jūsų čiužinį. Tas pats galioja ir stiprioms cheminėms medžiagoms. Geriausia, jeigu savo čiužinį nuo šiol siurbsite siurbliu (tradiciniu, ne vandeniu užpildomu.
    6.Niekada nelankstykite čiužinio
    Kuomet norite čiužinį pernešti arba valyti, niekada jo nelenkite, nes tai gali rimtai pakenkti jam. Taip pat nesėdėkite ant lovos kraštų.

    O jei jau pelėsis atsirado - nebelabai kuo ir išnaikinsi, vėdinant galima pristabdyti, kad toliau neplistų. Bet vis tiek - ne pats sveikiausias dalykas miegoti ant papelijusio čiužinio..

    Anonimas