• 32ats.

    Gal kas zinot, kodel negalima vaikui rodyti veidrodzio, kad jis nematytu savo atvaizdo?

    Man viena moteris sake, kad negalima jog vaikiukas save matytu veidrody, o as pamirsau paklaust, kodel?

    AureluzeKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pirma karta girdziu,mano mazylis ziuredamas y veidrodi tik juokias,pats save kalbina

    sheelsi

  2. 4

    Na tikrai jau taip ir patkėjau,kad vaikučiams negalima į veidrodį žiūrėti. Dar kvailiau negalėjo ko patarti. Manau,tam ir yra tos bobutės,kad mamas kliadintų ir dėmesio sau užsitarnauti. Išmintinga garbaus amžiaus moteris,kad ir žinotu tą priežastį ištikrųjų ir nesakytų ypač mamytėms. Jei labai nesigilini,tai niekas blogo ir neatsitinka.
    Ir dar,yra tokiu žmonių,kuriems reikia žmones įbauginti,gazditi visokiais gandais,tokių manau reikia vengti. AŠ NET Į TĄ PUSĘ NEŽIŪRIU.
    Ir tu aureluze,juk esi protinga moterys,sprendžiu ,kiek tu visokiu įdomių atsakymų rašai,turi nemažai sukaupus per gyvenimą patirties,jau tau manau ir nereikia klausytis nieku. (Su pagarba Diana.)

    Deimax

  3. 4

    dar vienas is daugelio "bobuciu " prietaru...

    Milana69

  4. 3

    na mazi vaikai as kaip suprantu nelabai dar suvokia pasauli ir veidrodyje pamacius save gali issigasti ir po to sapnuoti kosmarus

    ervijota

  5. 3

    manoji ziurejo i veidrodi, o ypac jai patiko zaislas,kurioje puseje veidrodelis,is kitos puseles saulute

    gintarep

  6. 3

    Siaip tai jis dar nelabai ir supranta ka mato, tiksliau neatpazysta saves. Ir toki prietara girdziu pirma karta. Nes kai sese buvo mazyte ir mano krikstasunis, tai juos geriausia buvo nuraminti prie veidrodzio.
    Ai prisiminiau, senos bobeklkos isikale toki prietara, kad per veidrody vaikui pereina blogos emocijos ir t.t... nes kai suauges ziuri i veidroti,tai jis buna ir piktas ir apie kazka blogo galvoja, o vaikiukas to dar nedaro, todel ir bijoma,kad tos emocijos neueitu maziukams.

    Anonimas

  7. 3

    Tikra nesamone bobuciu prasimanimas!As tuom netikiu!

    Irina

  8. 3

    mmm kaip idomu, o gal cia tik tie bobuciu prietarai?

    mamyciuke

  9. 3

    neva veidrodis yra prisikaupes visokiu energiju,tiek neigiamu,tiek teigiamu.taigi,kad vaikiukas jokiu blogiu neisisavintu reikia neziureti.bet skaiciau kazkur ,kad mamos nesa vaikus prie veidrodzio kai jie pyksta ar verkia,juos pakalbina,jie save mato ir nebeverkia;D

    bantukas

  10. 2

    hm..tikrai idomu..mamytes maziau tikekite tais prietarais

    ingrandr