Atsakymai

  1. 6

    as turiu tommee tippee ir esu labai patenkinta jis tikrai greitai nutraukia pienuka

    deimantina

  2. 4

    aš taip pt turi rankinį avent pientraukį, bet man rankomis daug greičiau ir patogiau gaunasi.
    nežinau, gal pientraukis geriau toms, kurios to pieno labai jau daug turi, turiu omeny, kad kai net krutinė nuo pieno kietėja.

    Shoricel

  3. 3

    Kažkodė man atrodė, kad reikės pientraukio, tai pirmomis dienomis po gimdymo ir nusipirkau, bet džiaugiuosi, kad pirkau patį paprasčiausią, taip vadinamą tarybinį, mechaninį. Ir man jo prireikė tik keis kartus. Kadangi pamačiau, kad kai pienuko per daug krūtyje, yra paprasčiau su rankomis truputį nutraukti, kad taip nespaustų krūtų. O iki paskutinio lašo nenutraukinėjau. Bet pienuko dar turiu jau visus metus.

    elegancija

  4. 3

    nusitraukdavau pienuka su avent pientraukiu bet pasinaudojau tik 2 sav ir dingo pienelis

    cindy

  5. 3

    Karta esu bandziusi nutraukti su Chicco pientraukiu. Visai nepavyko. Tad dar kiek buvo imanoma, kisau vaikiukui paciam traukti, kai jau nebetrauke, tai ir baigem ta procedura.

    jurc

  6. 3

    Mamuliuk, koks tavo pientraukis? Kokios firmos? As turiu Avent,kazkoks silpnas man, vos traukia, rankom greiciau ir kokybiskiau.

    Linute39

  7. 2

    Aš turėjau mechaninį Avent pientraukį. Man padėjo.

    Jorkaile

  8. 2

    man asmeniskai jis praverte tik du kartus , turiu avent rankini, bet man mazius pats gerai valge, o jei jau spausdavo krutine, tai naudojau rankeles, daug greiciau ir patogiau:)

    erika1984

  9. 2

    As visa laika nusitraugdavau rankomis nes tai daug greiciaau ir patogiau man buvo.

    mamyciuke

  10. 2

    as ir turiu avent pientrauki...kartais pasinaudoju neblogas traukia ;)tik gal kiek letokas... manau tie elektrniai geresni....

    zankesss