• 11ats.

    Skubiai reikia jusu nuomones ! Mano drauges vaikina policija pagavo turinti zoles kaip sakoma, Bet nedauk ten ir jis turi gauti bauda .. drauge uk tai klausimas toks jai jis noretu irgi isvaziuoti gal jis gali parasityti koki nors tai pasizadejima ar kazka policijoje ? ir imanoma taip

    JusteeeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pazystama vaikina pagavo su 1 gramu zoles. policija kaip prikibo, ir nepaleido. jaunuolis neirode kad cia jo jam rukyti. gavo 3metus laisves atemimo.

    Anonimas

  2. 2

    Jei dar tik turi gauti bauda, vadinasi bus teismas. Kol vyksta iki teisminis tyrimas, be jokiu islygu isvykt is salies neleis. Kaip tik privales pasirasyti pasizadejima neisvykti.
    Bent man taip atrodo. Nuomone is sios trumpos informacijos.

    Imbiere

  3. 2

    Na jis pilnametis ten gal net 1gr. nebuvo bet esme kad turejo kazkiek sake gaus tik bauda bet ta bauda bus po menesio dvieju o jam skubiai reike isvaziuoti. todel ir sakau ar gali koki pasizadejima jis parasyti.

    Anonimas

  4. 2

    tai bauda tik susimoket turi, o jai neusimokes anstoliai turbut prades ieskot

    vikuteniam

  5. 1

    Pritariu Vejunei,o be to tokie klausimai nesprendziami viesai.Niekas niekur neleis isvykt,nes tai rimta ir.... neblogas drauges draugas pasakoja beda tau ,o gal drauge tau,tu mums mes kitiems ir t.t.t cia juk nusikaltimas kas zole kas dar ko,labai jau jam greitai reikia isvykt net nesulaukus teismo pabaigos,tai uodega dega,ir vadinas ne tik bauda laukia,o pasislept reikia,dar ir per sienas gali nepravaziuot neaisku ko dar gali but prisidirbes,kai praeis teismai vat tada matys ar gali isvykt ar ne.

    NORFA

  6. 1

    o tu draugei patark tegul kuo greiciu sprunka nuo tokio kol nesukure seimos ir rimciau neiklimpo, siandien zole ryt heroinas....

    vejune

  7. 1

    Tai sumokes bauda ir tegul vaziuoja,gi jam nedave pasirasyti,kad neisvaziuos niekur.

    Jolka123

  8. 1

    Cia ne vaiku darzelis,o rimti dalykai.Siuo metu,kol policija neissiaiskino jo kaltes ir ji nera atlyginta,tai negali isvykt is salies.

    grirute

  9. 1

    Sorry neuzbaigiau sakinio, ziurint ar pilnametis Jis ar ne, kiek gramu, vienu zodziu cia daug nuansu gali but pradetas ikiteisminis..

    Anonimas

  10. 1

    Juk reik atsizvelgt ar tai pirmas kartas, ar

    Anonimas