• 3ats.

    vaistai nuo streso

    Sveikos mamytes, noreciau tokios konsultacijos, arteja vairavimo egzaminas, o kojos dreba vien nuo minties kaip reikes atsisesti i automobili, savo jegom neabejoju nes vairuoju tikrai gerai, bet bijau kad jaudulys nepadarytu savo. valerijono gerti bijau kad proto neapsvaigintu. gal kuri zinote kokiu vaistuku kurie nuimtu strea bet paliktu sveika prota, ir zinoma gera rekcija. aciu jums uz atsakymus, ir geros dienos visoms:)

    simuteVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    aciu lydekait.. uz paskatinima, seip esu gan stiprus zmogus gyvenime, bet yra tokiu situaciju kuriu isties bijau, gal ne kiek to vairavimo egzamino bijau bet kiek neislaikyti jo. Zinoma juk tuom nieko neprarasiu. aciu tau, o sandritu.. aciu uz vaistuku patarima, bandysiu juos panaudoti.

    simute

  2. 2

    Ar visada taip jaudinatės prieš kokį nors tokį įvykį?Gal vertėtų psichologiškai save pastiprint kadir kitais atvejais būtumėte stipresnė prieš kažkokius išbandymus - bus lengviau gyventi ir priimti tam tikras situacijas :)
    Vaistų negaliu parekomenduoti, bet galite pamąstyti, kad kad ir kas nutiktų jūsų niekas ten nesuvalgys, neprimuš, neužmuš, nesijuoks iš jūsų..Kodėl taip bijote praleimėjimo ar išbandymo? Žiūrėkite į tai kaip į nuotykį, nepavyks - dar sykį pamėginsit. Nieko čia tokio jei kažkas nepavyks. TUrit išmokti nuraminti save, nes visokių tokių situacijų gyvenime bus ir bus. vaistų kiekvieną kartą irgi galite neturėti. :) Sėkmės vairavime!

    lydekaite

  3. 2

    sedatif pc tabletytes homeopatines isbandykit,tikrai nuima stresa,nesukelia jokio mieguistumo,nenuslopina budrumo

    sandritute