• 7ats.

    pirmi zingsniai

    labas rytas,mamytes :) kada jusu vaikuciai pradejo vaikscioti? :) mano dukrytei metukai ir 3men. ir man truputi neramu,kad ji net nebando eiti,ar stoveti neisikibus, laikant uz rankuciu eina,uz vienos rankutes eina kaip medinem kojytem :) isikibus eina gerai,atsistoja isikibus,bet siaip visur mauna keturiom :/ gal yra mamu,kuriu vaikuciai taip pat velai pradejo eiti,gal zinot kada jau reikia rimtai del to sunerimti?vieni sako kad nereikia skubet,kiti jau siulo pas daktara eit.tad ir mastau,kaip cia elgtis reiktu,gal ka patarsit? :) aciu labai :)

    smurte1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tikrai jau reiktu sunerimti nes turetu jau tikrai vaikscioti, manoji isikibus ejo nuo 9men o pati jau pilnai vbaiksciojo 11men, gyd tikrai skirs mansteliu kurios turetu padeti.

    Anonimas

  2. 1

    Nu mums dar nėra metukų, bet jau stovi nesilaikydama ir bando žengt, ant lovos tai net paeina kokį žingsnį pati ir tada jau krenta :)

    Ganešas

  3. 1

    Na manoji jau 8 mėnesių per tėčio dieną pati atsistojo lovytėje įsikibusi ir jau iki 9 mėnesių pilnumoje vaikščiojo įsikibus į daiktus, 10 mėnesių jau pradėjo stovėti be atramos, o 11 mėnesių jau pradėjo pilnumoje vaikščioti, manau jums reikia masažiukų

    safyra

  4. 1

    Mano isikibus pradejo vaikscioti 9 menesiu. Gali pabandyti manksteles,gydytoja turetu pasakyti kur eit ir ka daryti.

    Panther

  5. 1

    mankštelės jau būtų neprošalį,gydytojai skirs tikrai.O mankšta niekam nekenkia :)

    Anonimas

  6. 0

    patarciau nueiti pas specialistus ir pasikonsultuoti, del to galiausiai manksteles duotu palankyti, vis sustiprinsite raumenukus nei laukti.

    Klajoklė

  7. 0

    O as asmeniskai manau,kad kiekvienas vaikas yra individualus ir pradeda vaikscioti skirtingai nei kiti bendraamziai.Mano vyro sunus is pirmos sanuokos pradejo vaikscioti kazkur nuo 6/7 menesiu...Manau cia near ko pergyventi.Svarbu,kad isvis vaiksto ir bando...Atsiprasau jei kartais uzgavau...

    Anonimas