• 4ats.

    Antro vaikučio belaukiant

    Sveikos mamytės. Turiu 1m. 2mėn. vaikutį. Po pirmo gimdymo "tų" dienų dar nebuvo. Pasidariau nėštumo testą, atsakymas teigiamas, nustebau, nes saugojomės. Na, bet pasirodo tai nepadėjo. Ta lemtinga diena buvo rugsėjo 25d. Norėčiau nors apytiksliai sužinoti kiek laiko gali būti mano kūdikėliui. Gal kuri mamytė žino kaip paskaičiuoti, kiek laiko jau vaikučiui? Susitikimas su ginekologe tik kitą savaitę.

    GretukeKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gyditoja pirma remsis jusu nurodyta "galima" data, o poto paskirs echoskopo tyrima ir ji bus patikslinta pagal echoskopo tyrimo parodymus. Tiksliau jis bus nustatytas atsizvelgiant i vaikiuko issivystimo stadija,dydi,brendima. Ir galimai nustatys apytiksliai gimdymo data.
    O jus siai dienai galit vadovautis nuo turetu lyt. santykiu datos. jei tai buvo 25diena,ir vienintele pagal jusu manyma galima pastojimui, tuomet pridekit dar kokias 7-14 dienu galimam maximaliam apvaisinimo terminui, ir iseina kad pastojote nuo spalio 2 dienos iki spalio 9 dienos tame laikotarpyje. ir jum yra 4-5 savaiciu nestumas.

    Anonimas

  2. 1

    manau tik ginekologe tau pasakys.. man irgi taip buvo tai as aplamai tik apie17 savaite susivokiau kad laukiuos nes vaikas pradejo purtytis nuo kruties pieno.. tai ekoskopija pasake tikslu nestumo laika. jeigu vaisius didesnis tai gali matuot gimda: jeigu jau apciuopi gimdos dugna tai dedi centimetra iki gaktos ir kiek centimetru tiek savaiciu bet cia jau kai buna apie 8+ savaites

    vejune

  3. 1

    Tiksliausiai parodys echokopas, o tėvų darželį yra skaičiuoklė man atrodo, paieškokit google

    Ganešas

  4. 0

    manau tiksliausiai gali atsakyti tik ginekologe, echoskopo metu

    aj15