Atsakymai

  1. 3

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi

    Anonimas

  2. 3

    Paauglystej labai daznai.Aplamai daznai ziuriu,ka valgau.Didziausia ir vienintele isimtis,kai valgiau daug ir ivairu maista- nestumas.Labai pergyvenau,kad tik mazyliui nieko netruktu pilvely.Ir atsipalaidavau,konkreciai :).

    geguziukas

  3. 2

    Bandziau, kai istojau i universiteta, nors buvau ir taip liekna, bet... taip susigadimau medziagu aputaka...

    Indruke

  4. 2

    Niekadanebadavau ir niekad to nedarysiu, kam kankinti organizma, juk yra daugybe puikiu dietu tik reikia pasirinkti sau tinkama. va labai gera dieta daug kieno sibandyta ir sigirta tai nevalgymas po 6val. vakaro.

    mamyciuke

  5. 2

    Kartais riboju maisto kieki, bet neilgai tai iseina. Po to vel prisivalgau...Nemoku as daryti priverstiniu dalyku su savo skrandziu :)

    jurc

  6. 2

    Tikrai tai ne tas būdas, norint sulieknėti. Yra ir 'sveikų' būdų mažinti svorį.

    elegancija

  7. 2

    Tas žodis badauti man visai netinka. Prieš 16 metų bandžiau penktadieniais išsivalyti vidų,ne dėl to kad suleknėčiau,o kad pasišalintų nuodai iš organizmo ir kad bučiau energinga. Tada man buvo 21metai ir svėriau 52kg. Šia vasara atostogu metu irgi buvo didelis noras pakartoti kiekvieną penktadienį 4 kartus išeilės,tuom dienom gėriau tik vandienį ir buvau geros nuotaikos,rezultatas buvo nemažesnis. Per žiemą priaugau 5kg, o numečiau 4kg. Esu vėl graži ir energinga. Po dviejų gimdymų
    sveriu 56 kg ūgio 159cm,susireguliavo kraujospūdis,mažas potraukis saldumynams. Pradėjau truputi lėčiau valgyti o tai reiškia,kad mažiau valgau ir valgau po 9val. Ir ne truputį nepriaugu svorio. Sekmės. Tai išmokau skaitydama knygą <Sveikai gyventi>autorius Polis Bregas.

    Deimax

  8. 2

    niekada nebandziau ir nebandyciau,nealinciau organiszmo del neveiksmingo budo mesti kilogramus,juk badavimas tik sutraukia skrandi o vel pradejus valgyti jis vel issitempia ir atauga dvigubi kg manau:)

    Doviliuke

  9. 2

    Nereikia badauti.Valgykite kas patinka,tik mazinkite porcijas.

    Linute39

  10. 2

    viskam yra saikas ir badavimas neturetu buti dietos laikymosi budas...galima ir kitaip numesti svori nei badaujant...paskui tik sveikatos bedos atsiranta po tokiu ryztingu sprendimu....pvz.as irgi kai noriu numesti svori stengiuosi maziau valgyti ir po 18val.navalgyti....manau to turetu pakakti...

    Pearl