• 10ats.

Atsakymai

  1. 2

    penktadienis po pirmos algos, mano supratimu tinkamiausias laikas:)kas tinka tokiom vaisem?sumustiniai, vaisiai saldumynai,alkoholis, kava.arba tik taure sampano.jei alga istikruju gera,tai po taures sampano galima kavine ar pirtele pasiekti:):):)

    raima

  2. 2

    mes nedareme, nes, manau, tai nesamone, žmogus dar nieko neuždirbo, o jau turi tempti maišus maisto ir vaišinti visus, nebent po pirmos algos prisirašyt ;)

    vinipukas

  3. 1

    nedariau,kazkaip pas mus to nera,tik jei gimtadienis,tuomet geles ir tortas

    ruta26

  4. 1

    mes dazniausiai bet ka svenciame ketvirtadieni po darbo, ne penktadieni, kad savaitgalis ilgesnis butu :)

    Jurginele

  5. 1

    As dariau, ir kiti dare kas atejo uz keliu men po manes, netgi pasidare nesmagu kolegei kuri nebuvo dariusi prirasymo nors dirbo žymiai ilgiau uz manen tai ir ji atnese sušiu ir brendzio. As nesiau savo kepta torta, lavasa su kazkuo susukta ir siaip uzkandziu net nepamenu. Dar kazkoki nebloga butelaiti.

    Jurginele

  6. 1

    As nedarysiu,neben darba rasiu su atlyginimu virs 2-ju tukstanciu.Ankciau nesdavau kokio" tauraus" gerimo.

    grirute

  7. 1

    pats tas po piormos algos daryti prirasyma :) na manau o tiktu sampanas,tortas vaisiai

    Lafe

  8. 1

    na pas mus darbas pamaininis tai kai jau ateina naujas zmogus,po pirmos algos,tradiciskai kokio sampano,aisku ne maisto kalnai,nes nebutu galimybiu ne tokia darboviete,na as zinoma nuo tokio prirasymo isisukau :)

    NORFA

  9. 1

    Manau tikslingiausiai pasiklaust pas busimas kolegas, ar pas juos tai priimtina. Gal kitiems uztektu tik keksiuku ar pyrago, o kitiems reik vaisiu stalo. Kiek prisimenu savo darbovietes, didesnes budavo isleistuves, nei prirasymai. Bet velgi, tardavomes, ar reik, ar yra norinciu.

    reda83

  10. 1

    nesamone daryt prisirasimus :)

    vyras