• 44ats.

    Kaip manote, jei moteriai 26m., o vyrui 47m., ar tai yra per didelis amziaus skirtumas? (rimtai draugystei ar santuokai) Aciu uz atsakymus :)

    P.s. "anonimai" ignoruojami.

    YukiJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    asmeniskai as tai tikrai negaleciau gyvent su tiek vyresniu vyru. na nzn kodel,bet man nepriimtina. o ateju visokiu yra..kaip vyrai gyvena su dukros amziaus moterim na bet tiesiog as negaleciau tikrai...bet gi kaip sakoma meilei amzius nesvarbus :)))

    sandija1

  2. 8

    Mano giminei buvo atvejis,kodel sakau buvo moteriai 30 metu,vyrui 60 gyveno graziai,kure seima,sutare,susilauke triju vaiku,su vaikais tai...berniukas gime sveikas bet nuo mazens gejus...viena dukra kaip as sakau ''priplaukus''vis verslai na uzsiima sunimis,gal ir gerai ,kad kazkuom uzsiima,bet nemoku pasakyt,kad is sono matosi,kad negerai su ja tai jau faktas,visa gimine nusprende,kad vaikai tokie tik del tevu amziaus laiko skirtumo....kas toliau po kiek laiko siskyre seima,nes moteriai prireike jaunesnio,nes vyriskis vis seno daresi daugiau namiseda,o moteriske norejo dar gyvenime pasiblaskyt,kad ir pabaigsiu jei toks amziaus skirtumas nera nieko blogo jei vienas kita myli....bet po kiek laiko vyras pamato,kad nuotaka per jauna,arba moteris nebemato energingo tokiam amziuje vyro,paprasciausiai iseina pas jaunesnius.

    NORFA

  3. 8

    Man tai nera noormalu.Ir nereikia saves apgaudineti.Tokie santykiai,dazniausiai...,laikini.Kodel?Nes,prisidengdami santykiu tyrumu,aistra,ale begaline meile..,turi pasamonej visiskai kitokiu minciu.Dazniausiai vyresniui vyrui reikalingas jaunas kunas ir nusispjauti isties,visi vidiniai gyvenimai ir isgyvenimai jos partneres...O jaunesne moteris,atkreipdama i sau tevus tinkancius vyrus demesi,dazniausiai turi psichologiniu problemu.Nesijaucia saugi viduj,turi kazkokiu kompleksu,arba tiesiog yra tam tikros finansines priezastys.

    geguziukas

  4. 8

    47 metu tikrai ne visi diedai jau seni pirdylos:) yra gerai issilaikiusiu ir daug vyresniu:):)nu jei turit apie ka draugauti ir myletis, tai ir mylekites, negi pasu kas prasys????

    raima

  5. 7

    Na 47,gan daug..As turiu drauge,amziaus skirtumas toks pats,kaip ir cia parasyta,nieko gero is tokios seimos..Vyras mazai kreipia demesio tiek i vaikus,tiek i ja pacia,tik kad jis turi nemazai pinigu,gauna jo ko nori...Zodziu,vyras su pinigais.
    Na siais laikais,visos bando kazkaip prasisukti gyvenime,susirasti vyresni vyra su pinigais,o kaip sitoj situacijoj yra,kas ten zino.
    Bet sis klausimas tikrai be rysio,nes negi mums spresti su kuo Tau gyventi,jei Tau gerai,tai ir kitiems gerai. Gi ne mes su juo gyvensim,o Tu pati.Cia Tau spresti,kaip jautiesi,ar turit ka bendro ir t.t. Kiek zmoniu,tiek nuomoniu. Mano vyras taip pat vyresnis uz mane 10 metu,bet niekas sito negaliu pasakyti,nes mano vyrukas labai jaunai atrodo;) Ir paciai patinka,akd jis vyresnis,jauciuosi saugi,pamoko kai kuriu dalyku ir t.t. :)

    laiminga1993

  6. 7

    gerai jei jis neturi seimos,jei turi seima tikrai yra sunku dalintis juo.
    As asmenisksi nenoreciau su tokiu gyvent

    mazyliai

  7. 7

    As visada sakau ir sakysiu kol jauna busiu, kad savo jaunystes neaukociau senam sukrioseliui.... kodel turiu su diedu gyventi jei galiu salia saves jauna kuna tureti, man vyresnio nereikia nes teva turejau, ir jaunesnio nesirinkciau, nes 2 sunus turiu. Tai kas per klausimas, zinoma su tokio amziaus negyvenciau, patariu ir tau i toki nesidairyti, nes po 10 metu cia musu klausinesi ka daryti, jam jau nebestovi.. vat ir visa tiesa, rinkis kaip tau geriau, cia mano nuomone jis j tau per senas.

    tikmama

  8. 7

    Ne amziui esme.Zinau ne viena atveji,kai meginos isimyli i tevus tinkanti vyra.Manes tai nei sokiruoja,nei stebina.Tik as manau,kad taip pasielgusios,vaikysteje stokojo tevisko demesio.

    grirute

  9. 7

    kiekvieno teisė nuspresti ar tai per didelis skirtumas,ar ne.Jei yra aplankiusi meilė,tai jų reikalas.

    Anonimas

  10. 6

    Dar maxi 10mt metu,pasidziaugsi tokiu gyvenimu,poto labai. nusisvilsi.
    rutina su tokiu metu skirtumu uzmus daug greiciau,nei pvz: keliu metu skirtumu. Ir jauni ne amzini,o cia vienam gyvenimas i pabaiga,tai tam super per paskutini pasispardyma, o panelei tai vargu ar tai ateity pasiteisins,na nebent ponulis bagotas,tai koks puodas nuskils.Bet gavus puoda be meiles, nelabai juo busi ir laiminga,graziausius metus atidavus kaip duokle uz ji.

    Anonimas