• 2ats.

    Paruosiamieji saremiai?!?

    Pirmas gimdymas. 33 nestumo savaites. Pirma diena kaip visa diena nereguliariai maudzia pilva lyg pries menesines. Kamstis neisejo, vandenys nenubego. Pavaikstau, geriau, atsigulu ir vel paskaudena. kentet galima. tik nemalonu. Nugaros neskauda. Kartais lyg supykina.Apetitu nesiskundziu. priaugau jau 15 kg. Pirmadieni vizitas pas gydytoja. Vaiko judesiai nepakito. Muistosi kaip visada. Klausimas? Ar tai galetu buti paruosiamieji? Ar per paruosiamuosius saremius taip pat gimdos kaklelis atsidarineja? Kada laukt tikruju saremiu? aciu uz atsakykus ir patarimus :)

    Laimute86Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    taip tai galetu būti paruosiamieji saremiai,nes pati juos jauciau panasiu savaiciu laikotarpiu kaip tu.zynau atveju kaip jau 30sav,o kartais ir ankciau buna jau atsidares 1-3cm kaklelis,o jau kada laukt tikruju saremiu cia zino tik tavo maziukas:)nes pas mano drauge 31sav buvo atsidares kaklelis 2cm,o pagimde 38sav.tad manau nieko blogo jum nera

    ABMamyte

  2. 0

    taip tai paruosiamieji, puikus budas suprasti jog tai paruosiamieji, tai kai judi nustoja skaudeti, po siltu dusu palengveja. Per tikruosius taip nebus tikrai:)

    aj15