Atsakymai

  1. 1

    Studijuoju, dabar planuoju krikstynas, uzsiemu rankdarbiais, skaitau knygas, o ir taip su vaiku veiklos netruksta tik vakarais liudniau buna :)

    Mistikute

  2. 1

    na tkr.pirma kart ilgam issiskiriam,ir taip baisiai jauciuos,nezinau lb.lb,sunku

    jolanta1

  3. 1

    mokausi, ziuriu filmus/serialus, siunu vaikui ir sau.
    Su vaiku einam i lauka, apsipirkti, einam i vaikiskus spektaklius, zaidziam namie, vaziuojam i svecius ir kvieciames pas save :) Veiklos pilna, vos spejam suktis :) Pirmas isvazevimas baisus, o paskui atrodo, kad taip ir turi buti :) Juk visa gyvenimo veikla nesisuka vien apie vyra :)

    Adri

  4. 0

    va va as ir apie rankdarbius pagalvoju, kazka noreciau pradeti :)

    tikmama

  5. 0

    as kai laukiausi tai vyra puisei metu isleidusi buvau, kitam vaikui 2 metukai buvo. oj ko tik mes neveikdavom, tiesa laukiausi aktyviai gyventi negaledavau, taciau as ir apsipirkti eidavom, su vaiku deliodavom, zaisdavom, koki kita vakara kol vaikas deliodavo as kokia pica uzsisakydavau ir filmus ziuredavau, eidavom pasivaikcioti, pirmus men labai sunku budavo, o paskui nieko. jei dabar atsirastu galimybe tai isleisciau vel. na kai ipranti tai lygir taip ir turi buti va kaip ***Adri sake...... budavo zinodavau kad is darbo grysta ir kada iseina, tai eidamas i darba jei turedavo galimybe man paskambindavau, daug viska fotografuodavau, net ka mazyliui perku, idomumo deliui ir siusdavau jam, na istiesu tikrai yra ka veikti ir be vyro.. aisku liudna kai jo nera..

    tikmama