• 11ats.

    kompresai kudikiuj

    Labas mamos,rasau vel as:)noriu Jusu paklausti,mano mazylei 4 menesiukai,vis tas kosulys tai dabar vyras susigincijo su savo mama,nes ta isskaite kad reikia deti degtines kompresus,sako tuoj uzvaziosiu nupirksiu degtines ir tepti krutinele,tai sakau juk negalima jai tik 4 menesiukai kazkaip keista,ar tepet mamos savo maziukus su degtine?ar daret tokius kompresus?

    mamuskaKūdikio peršalimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as nesuprantu, vaziuojat pas gyditojus ir nieko nedaro, kad reikia galvoti kaip ka daryti? ar jus nemokat angliskai kalbeti ir nesuprantat ka jie sako? nes atvirai sakau as jusus nesuprantu, kokie dar degtines kompresai tokiam vaikui? ka jus jo odyte nudegint norit? nebejuokauk taip smarkiai tik, kosot jau tikrai nemazai, prie ko cia tas kraujo tirimas dabar? plauciukus geriau butu sviete ziuretu ar uzdegimo kokio nera,ar jus negalit geresniu vaistu nupirkti, juk saket galet inchaliatoriu nusipirkti tai ko neperkat? jeigum kosulys jau issismarkaves + gerkelyte raudona tai jau sirupiukai vargu ar bepades, be antibijotiko nebeisgysit. Man tai pikciausia varot ant UK gydytoju bet ka tada lekiat ten vaikus gimdyt del pinigu? nereikia ciap saku kad ten gyd aplaidziai ziuri , sesuo daug metu gyvene sake gyd tai nezinau kokio gerumo, aisku jeigum vezat i kaimo ligonines tai taip.

    Anonimas

  2. 1

    netepk yra tam skirti vaistai patepti krutineliai krie palengvina kosuli ir kvepavima

    Renatuke333

  3. 1

    Negalima tokiam mazam kudikeliui degtines kompresu,nes per oda patenka i kudikio organizma.Jei jau tepsit,tai geriau tik padukus,vis maziau kūdikis gaus degtines.O eukobaliu galima tept ne tik padukus,o ir krutinyte.

    grirute

  4. 1

    O jus vaistu jai nupirkt negalit??
    Kosulys isisenejes, nebe pirma diena kosti - jokios degtines nepades. Pirkit spec. tepala ir tepkit padukus ir krutine.

    Vita_321

  5. 1

    Kažkur toli esu girdėjusi apie įvairiausius kopresus. Žinau, kad ant nuogos odelės negalima to kompreso dėti. Ir nežinau ar tokiam mažam vaikui gerai toks kompresas. Patarčiau apsiieškoti info internete.
    Tokių kompresų niekada nedariau savo vaikui. Pirkau tepaliuką spec mėtinis toks. Trindavau ties plaučiukais nugarytėje, krūtinėje, padukus. Padėdavo.
    http://www.100metu.lt/201/1215/nuo_persalimo/naturalus_preparatai/drtheiss_eucalipin

    prieš pora metų dar būdavo eucabal tepaliukas arba rezorban - kažkas panašaus į šį, tai irgi gerai apsitarnavo. Aš tik tokius tepaliukus homeopatinius pirkau, bet kompresų niekada nedėjau nei su bulvėm, degtinėm ar dar kuom nors.

    lydekaite

  6. 0

    Aciu visom mamos uz nuomones ir patarimus,tik cia viena mamyte SKORPIO 1 kokie dar kompresai as juk neklausiau kaip deti man paciai keista nes anyta atnese obuoliu acta maisyta su degtine tepti tai sakau maza gi ji dar netepsiu sako mes tai vaikus gydem tai ir paklausiau gal kuri mamyte bande?nes as negirdejau niekur kad toki lialiuka tepti degtine:////del anglu kalbos mes mokam anglu kalba,o daktarai is tiesu labia labia mandagus,visi sypsosi bet isprasyti kokiu nors tyrimu neimanoma as nezinau mano vyresneles adenoidai ,Cia Lietuvoje nustate cia jau metus prasom siuntima ir neduoda sako ar ji dusta?tai dabar kaip eisim meluosim kad duksta kad gauti siuntima pas specialist,del inhaliatoriaus tai jo pirksiu tik nezinau kokia firma geresne kelias dienas skaitau mamu forumus ziuriu apie koki geresni atsilepimai nes nupirkti galima greit bet norisi gero daikto,o degtine su actu ir netepiau nors anyta atnese nes man rodos negalima kudiki tik buvo idomu ar kurios mamytes isbande liaudiskus metodus:)bet ACIU visoms atrasysioms mamytems tikrai:)mano mazutei siandien atrodo geriau nes atsikosti karkalais matyt valosi gerkliukas

    mamuska

  7. 0

    Degtine musa temperatura , neteko girdet kad nuo kosulio kas taip darytu , jei trinsit tik sirdies plote to daryti negalima. Nuo kosulio geras lietuviskas sirupas hedelix jis is zoliu pagamintas , juo daugelis lietuvisku parduotuviu prekiauja

    Mazute

  8. 0

    as esu girdejusi kad nuo temperaturos senovėj naudodavo degtinės kompresus,labai atvėsindavo kūną kai garuodavo... bet tokiam mažam leliukui net nežinau,baisoka sakyčiau nepasikonsultavusi su gyditoja gydyt...gal geriau berčiau druskytę šiltą į kojinytes,o krutinę tepčiau mentoliu tepaliuku.

    pinakolada

  9. 0

    o beto kaip pirma dukra auginau LT aisku buvo gera nueini I vaistine ir musu vaistininkes viska patare ir vaistu duoda ,o cia uk nueini ziuri tie babajai nieko pasiulyt normaliai negali:/

    mamuska

  10. 0

    Auginu antra vaika,bet su pirma man buvo zyyyyymiai paprasciau,nes ji buvo viena ir ilgai nebuvome apsirge o cia vyresnele viska nesa is mokykleles matyt ir apkrete mazaja,esu pasimetusi del mazutes nes pirma dukra 4 menesiu nesirgo pas mane,o galvojate nebuvau vaistineje????buvau jau 10 kart ir ne vienoj vaistinei ir ka cia ira tik keliu rusiu siropiukai tinkantis nuo 3 menesiu mes geriam,ir padukus ir ikrus tepu eukaliptiniu tepaliuku ir nosyte kas valanda su juros vandenuku valau ir traukiu snargliukus bet nepadeda:((((((del to rasau,kaip serga vyresnele kazkaip greit as su ja susitvarkau,kojas kaitinam,garstycnikus statau,vaistai ir sveiksta o cia tokia mazute net nezinau:(((((((((o sirupas zinokit nieko man rodos nepadeda nes ji isgere ta sirupo ir ziaugcioja vos nevemia:(

    mamuska