• 2ats.

    Kaip jautetes pries iseidamos i darba

    Mamos sakykite kaip jautetes pries iseidamos i darba po motinystes atostogu ir pirmas dienas darbe? Ta prasme neplyso sirdis is skausmo? Man i darba dar uz gero men, kai pagalvoju kad busiu be maziuko taip sunku pasidaro, net asaros byreti pradeda. Zinau, kad reikia dirbti, bet vis tiek be galo sunku. Ir vyras ramina mane tuo kad po darbo busim juk kartu ir per laisvadienius. Zinau kad bus pasirupinta maziuku, bet vis tiek atrodo kad uz mane geriau niekas juo nepasirupys, jis dar nekalbantis, jam bus 2m, o jei nesupras ko jis nori ir pan, o jei riktels (pazistama moteris priziures), tokios mintys ramybes neduoda juodai. Nz kaip kovoti su tuo. Bandau nusiteikti, kad visos mamos dirba ir ta perioda isgyvena kazkaip ir as isgyvensiu, bet be galo sunku.

    estela24Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Visa gyvenima nebusit su vaiku.As pirma isleidau i darzeli,o tik poto gryzau i darba.zinoma,kad sunku buvo.bet reikia padet vaikuciams pradet gyvent ne tik seimoj.Vaikas turi socializuotis,turet ir savo draugus,ne tik tevus.

    grirute

  2. 0

    aš tą patį išgyvenau,pamenu savaitė liko iki darbo pradžios o aš migdau dukrytę ir verkiu,kad daugiau tokių ramių akimirkų su ja nebebus,kad aš jai dar labai reikalinga bet nebegaliu su ja būti,visaip raminau,ir nuteikinėjau niekas nepadėjo,pirmą dieną nuvedus dukrytę į darželį net prie aukletojos apsiverkiau...žodžiu skaudu ir sunku buvo ,bet...iki pirmosios dienos darbe,kai tik išėjau į darbelį viskas aprimo,susitariau su vyru kad į darželį vedžiotų jis,nes dukrytei su manim ir man su ja per sunku išisikirt,buvo lygiai 2metukai,mažutė dar,suvokimo nebuvo. Bet viskas praeina ir priprantama,pamatai kad dirbti visai gerai,nėra taip sunku,isivažiuoji į naujas vėžes ir viskas gerai pasidaro. Patarčiau kuo mažiau apie tai galvoti,mes tų motiniškų jausmų nepakeisime,o susitaikyti sunku tad patarčiau kai užeis kokia slogi mintis kuo greičiau vyt ją šalin,o kai tai įvyks,pamatysi nebus taip baisu kaip įsivaizdavai.Sekmės:)

    pinakolada