• 11ats.

    Pirmas gimdymas. Kuriuos gimdymo namus pasirinkti? Klinikos ar krikscioniskieji gimdymo namai? Atsiliepimai ir argumentai? Aciu

    Vaikas isnesiotas. Pinigu tikrai niekam nemokesiu, nes esu tos nuomones, kad kiekvienas dirba savo darba.

    Laimute86Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Anonimas jus neteisi (-us). Bet si tema ne apie tai. Aciu lydekaite uz issamu atsakyma ir patirties pasidalijima.

    Laimute86

  3. 2

    Raima. Pries gimdant ir taip nieks neima pinigeliu ir nemanau, kad jei mokesi - tai pagimdysi be skausmo. Visko nutinka ir toms kurios duoda kysius. Atsidekoti galima nebutinai pinigine fotma. Yra daug ivairiu - kitu budu.

    Laimute86

  4. 2

    ir as apie tas dvi istaigas neturiu nuomones - gimdziau Mazylio gimdymo namuose - esu be galo patenkinta. antra kart irgi ten butinai vykciau. nuostabus personalas ir rupestinga prieziura

    busimamama2

  5. 1

    As pati gimdziau klinikose,nezinau ar man pasiseke ar ten visada taip, bet pataikiau ant tikrai geru daktaru,o ir prieziura nesiskundziau..tik kas nepatiko tai anesteziologe,nes nugara bade 40 min,kol galu gale atejo anesteziologas ir per pora min viska padare.O pinigu irgi niekam nemokejau.

    Panther

  6. 1

    Krikscioniskuose teko dalyvauti drauges gimdyme, likau pasiurpusi, labai nemalonus personalas buvo. O apie klinikas teko girdeti jog ten tikras konvejeris...pati gimdziau 2 ligonineje, tai buvo viskas puiku, nedaviau nei lito, tik po visko sakoti atnesem visam kolektyvui kaip padeka. Ten kiekviena diena vis ejo ir klausinejo kaip sekasi, visada jautei kad istikus bedai pades ir patars, palatos visos atskiros. O ir isleidziant labai daug informacijos suteike:) esu tik uz 2 ligonine

    aj15

  7. 1

    laimute- visada pinigus reikia duoti pries poeracijas ,gimdymus ir pan,koks tikslas duoti ,jau po visko ,po visko gali tik gydytojui aciu pasakyti o jei nori saldainiu dezute pavaisinti ,as gimdziau klinikose ir esu patenkinta daktarais :)

    Anonimas

  8. 1

    Jeigu nėštumas buvo nekomplikuotas, visai neturėjote jokių problemų tai galite ir krikščioniškuose gimdyti. Man asmeniškai buvo porblemų dėl inkstų todėl net pati krikščioniškųjų namų ginekologė, pas kurią turėjau gimdyti patarė gimdyti arba klinikose arba 2 ligoninėj, kad jeigu kas nutiktų man ar vaikeliui būtų visa komanda vietoje.
    Gimdžiau 2 ligoninėj, taip pat atsiliepimai puikūs :) O klinikų nesirinkau, nes nėštumo metu du sykius buvo problemų, atvykus į priimamąjį pralaukiau kelias valandas su skausmais, o apžiūrėję abu sykius pasakė, kad neturi vietos nėštumo pataloginiam paguldyti, todėl išsiuntė namo, na ale jei bus blogiau kvieskit greitąją ir rasim kažkur paguldyt. Tą pačią naktį išvežė su greitąją, net nebepaėjau nuo inkstų akmenligės priepuolio, ėmė itin dažnai susitraukinėti gimda, sunerimo kad gali būti priešlaikinis gimdymas nuo to priepuolio. Žodžiu nepasitikėjau klinikomis po dviejų kartų kai nuvylė mane asmeniškai. Todėl rinkausi antrąją ligoninę kur visus kartus iš klinikų tekdavo važiuoti į antrą ligoninę, nes arba vietų nebuvo arba nieko labai blogo nematydavo ir išsiųsdavo namo :)) o po to su priepuoliais arba kitom bėdom atgal po kelių valandų tekdavo kviest greitąją..
    Na o jei nėštumas jūsų sklandus, jokių problemų neturėjote tai galite ir krikščioniškuose namuose, bet aš mieliau rinkčiausi kur visokio plauko gydytojai vienoj sistemoj dirba, nes kaip man aiškino jei tik kas bus blogai man ir vaikeliui tai kvies greitąją ir vis tiek veš į klinikas arba antrą ligoninę.

    lydekaite

  9. 1

    Zinau, kad klausimas apie klinikas ir krikscioniskuosius g. n., bet as pati gimdziau 2-oje ligonineje, esu lb patenkinta, prieziura super, akuseres malonios. Niekam nedavem nei cento, bet del to blogiau neziurejo tikrai. O apie klinikas esu girdejus kad pinigu nori, drauge gimde kriks. lb liko patenkinta, o kita lb skundesi jais nes nebuvo priziurima, atmestinai viskas sake. Kiek moteru tiek nuomoniu.

    Anonimas

  10. 0

    miela Laimute, kodel noras atsidekoti yra vertinamas kaip kysis???kita vertus tikrai zinau ne viena atveji, kai moterys gimde vos ne tris dienas ir kol nesusimokejo, tol stebuklas neivyko.zmoniu yra ivairiu.situaciju irgi

    raima