• 7ats.

    ar galejo nuo antibiotiku sutrikti menesinių ciklas?

    sveikos, susiduriau su problema, reikia Jūsų patarimo... gruodžio 17 dieną turėjau susirgti mėnesinėmis, bet nesusirgau. kelias dienas buvo atsiradę rausvos išskyros, bet veliau dingo.tuo metu vartojau antibiotikus DOXYCYCLIN, ar galėjo jie turėti įtakos dingusioms mėnesinėms? dar 3 dienas prieš mėnesines besimylint su vyru jis baigė manyje, dabar jau darosi neramu,,,kalti antibiotikai ar lytiniai santykiai? ačiū už atsakymus

    cooliukeMėnesinėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Gali,net ir kvapas pablogėti gali.

    Anonimas

  2. 1

    Antibiotikai tikrai gali sutrikdyti mėnesinių ciklą. Man asmeniškai buvo pagreitinę. Per pusantro mėnesio sirgau du sykius ir net ne tepliodama, o grynai sirgau du sykius. O kraujavimas atsirado 5-6 dieną antibiotikus vartojant. Tiesa, galbūt tai galėjo iššaukti ir liga. Tada tikrai galingai pamenu sirgau tuo vadinamu sezoniniu gripu. Sekančios mėnesinės valėvo o paskui ir vėl viskas susidėliojo į vietas.

    lydekaite

  3. 1

    gal ne tike nuo antibiotiku kiek nuo ligos del kurios teko vartot antibiotikus. Organizmas pats neleidzia ivykt ovuliacijai jeigu jis near sveikas ta prasme tik sveikame kune leidzia pradet gyvybe jeigu kokios ligos tai mm dingsta

    vejune

  4. 0

    Doxycyclinas baisiai stiprus vaistas... Vieną kartą nuo jo man prasidėjo smarkus kraujavimas iš nosies, kuris tesėsi porą dienų. Kai teko jį gerti antrą kartą mėnesinės prasidėjo savaitę anksčiau ir buvo neįprastai gausios.

    Anonimas

  5. 0
  6. 0

    as pora sav vartojau antibijotikus, tai man menesines tik velavo, o taip tai zinoma, kad gali.

    tikmama

  7. 0

    Nuo antibiotikų tikrai galėjo sutrikti mėnesinių ciklas, pačiai ne kartą taip yra buvę, maždaug vėluodavo apie dešimt dienų po antibiotikų vartojimo.

    Apela