• 7ats.

    Kaip pagyvinti vonios kambari? Vonioje yra didele tuscia siena, noretusi kazka su ja padaryt - bet ar neatrodytu be rysio koks nors paveikslas? Galvojau apie sienu lipdukus, bet bijau, kad gali atsokinet nuo dregmes... Gal dar ka nors galit sugalvot?

    Vita_321InterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    INESSA, aciu uz ideja! Kaip tik dulka vaza su kriauklytemis, jau seniai masciau ka is ju padaryt! O cia 2 viename - ir siena papuosiu, ir kriauklytes panaudosiu. Tu - saunuole! ;)

    Vita_321

  2. 1

    su seima renkame kriaukles ir turime tokia siena is ju koridoriuje apklijave, bet manau tai galetu papuosti ir vonios siena, galima priderinti akmenukus ar stikliukus ismestus jura :)

    Anonimas

  3. 1

    Pas mano uosviu vonios kambary, jis yra labai didelis, viena siena yra padaryta is plyteliu tokia mozaika dvi gulbes ezere, man tai pasakiskai grazu, per visa siena toks piesinys.

    Anonimas

  4. 1

    yra tokios vadinamos ,,klijonkes'' , yra visokiu, galima surasti kad butu vaizdas lyg vandenyno, ar kokios juros, ar ramaus upelio, galima sugalvoti koki dizaina is plyteliu, ar kaip sake koki veidrodi ir spintele, galima daug tokiu mazu spintelyciu prikabinti, ar dar ka sugalvot

    diana550

  5. 1

    Aš galbut padaryčiau koki kosmetini kapeli ,na ta prasme kokia spintele pakabinti ar dar ka ,daug visko galima prigalvoti ,bet reikia tik pasukti galvele. O ir geriausiai galvojasi tada kai pats matai ta siena ir visa vonios kambario dizaina .

    Spinduliukas

  6. 1

    as kabinciau veidrodi ar deliociau ornamentus is plyteliu

    raima

  7. 0

    Laba, gal verta pabandyti priklijuoti prie sienos https://www.van2o.lt/vonios-duso-ir-virtuves-iranga/ranksluosciu-dziovintuvai-gyvatukai-kopeteles/gyvatukai.html? Ir praktiska, ir gal prie dizaino vonios tiks,

    Anonimas