Atsakymai

  1. 2

    kuo mazesne krutine, tuo daugiau pieno dazniausiai taip buna...

    juratele

  2. 2

    po gimdymo mano krutine vos ne dvigubai padidejo, pienuko tikrai ntruksta, taigi situacija keisis po gimdymo pasibaigus priespieniui

    busimamama2

  3. 1

    Krutines padidejimas nestumo metu neitakoja pieno gamybos po gimdymo.

    Yuki

  4. 1
  5. 1

    Krūtinės dydis iki gimdymo ir pieno kiekis po gimdymo nėra tiesiogiai susijęs. Kai gims vaikelis, duokite dažnai žįsti ir viskas bus gerai.

    Lauryytte

  6. 1

    Visos pagimdziusios moterys , t.y mamos , turi savo pieno. Pienas tiesiog kazuriuo momentu gali dingti, pavizdziui del streso, netinkamos mitybos ir pan. Kad Jusu krutys nepadidejo - NEPERGYVENKIT!!! Pas visas moteris yra skirtingai, vienos budamos nescios vaiksto su 5-to dydzio krutine, nors iki nestumo turejo 1-2-ra dydi, o kitos su tokiomis paciomis krutymis.

    diana550

  7. 1

    pazystu mergina pas kuria krutine ne didejo per nestuma,padidejo tik pagimdzius. jinai savo berniuka 2 metus maityno. Pas mane per nestuma didejo ir po gimdymo buvo gal 3 dydziais didesne, bet pora menesiu tik maitynau, nors ir labai norejau ilgiau. Ne nuo didzio priklauso, kada pagymdysi bus matyti ar pieno liaukos gamina ta priespieni ar ne. Nesijaudiink be reikalo.

    Anonimas

  8. 1

    nuo krutu dydzio niekas nepriklauso, bus pienelio ar ne, o priklauso ar noras bus ar ne...

    tikmama

  9. 1

    tikrai pieno bus, nuo krutines dydzio pieno gamyba nepriklauso...siulyciau busimai mamytei, netingeti ir pasidometi apie maitinima krutimi,, aiskiai matosi ziniu trukumas:( dazniausiai vaikai nujunkomi, del ziniu stokos, o ne pieno trukumo:(

    aj15

  10. 0

    Negali būti, tikrai turėsite savo pienelio, nepergyvenkite. Juk visos moterys skirtingos, tad vienai būna taip, kitai - kitaip. Man taip pat nepadidėjo krūtinė, tik po gimdymo antroje paroje pradėjo didėti, tempti, tavo labai skausminga, kadangi vaikelis pastimuliavo pieno gamybą.

    Apela