• 4ats.

    Ar yra kas lanko sporto kluba? Gal galetumete papasakoti kiek kartu i sveikata ir po kiek laiko sportuojate, ar pakeitete savo mitybos iprocius, kada po kiek laiko pasimate rezultatai?

    marinaaaGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    lankiau daug metu su pertraukom, mano eiga buvo tokia: beveik 1h saleje su treniruokliais, veliau baseinas, pirteles, dzakuzi, povandenines sroves labai patinka, rezultatus pamaciau jau po 3men, lankiau 2k/sav, treniruokliai tikrai pakeite figuros formas, sutvirtino raumenukus, dingo stuburo skausmai, dar labai patiko klube tempimo pratimai, ten yra specialus treniruoklis

    vinipukas

  2. 1

    As lankau.Pagrinde begimas ir kardio treniruoklis.Siek tiek atsispaudimai,atsilenkimai.Stengiuosi kiekviena diena,po 1h.Tiesa pasakius,tai man geriausias atsipalaidavimo budas,po itemtos dienos,ar siaip pries itemta diena...issikraunu ir rami,atrodo...:).Net jausti emiau priklausomybe nuo sporto,jei nueinu i sale reciau.Nesu pamisusi del raumenu ar kokio fitneso.Bet,atrodo,siaip kasdienine iskrova tokiu budu reikalinga.Kadangi,noriu ir sumazinti svori siek tiek siuo metu,ziuriu,ka valgau,ypac pavakariais,nepiknaudziauju jokiais uzkandziais.Nedarau jokiu drastisku svorio metimu greitu budu,tad rezultatai po truputi keiciasi...bet,svarbiausia,keiciasi:).Apimtys mazeja,svoris krenta.Iki pavasario gal pasieksiu norimu rezultatu.

    geguziukas

  3. 1

    Lankiau Gemma. Labai patiko, nes kinezeterapeutai priziurejo ir taise, ka netaisyklingai dariau ir patiko,kad galejau vaika vestis, su juo uzsiiminejo vaiku kinezeterapeute

    juratele

  4. 1

    As kai lankiau tai 3 kartais 4 kart eidavau sporto kluban, ir apie 1,30h sportuodavau, is pradziu ant kardio 30 min tada ant kitu treniruokliu, ir kas antra diena skirtinga kuno dali treniruodavau, ir mityba pasikeite. Na su kiekviena diena matesi idirbis. Su kiekvienu rytu mazedavo pilvo, slaunu apimtis :)

    misisipi