• 11ats.

    Vakar pas dukra buvo temperatura ir kosulis. Gerem tik sinupreta, aflubin sirupa ir infliucid. Dabar anyta paskambino ir sako kad visa diena temperatura 35. Net nezinau ar pradeti jaudintis ar ka daryti, nes gydytoja jau nedirba tai negaliu paskambinti.

    Dukrai 3 metai

    KatiaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    o kam triju rusiu vaistai? va ko nesuprantu juk taip negalima, ar jus tokia optimiste ir galvojate kad kuo daugiau skirtingu vaistu sugirdysit tuo greiciau kosulys praeis? per didelis kiekis vaistu padare savo nukrito temepratura zemiau normos.

    Anonimas

  2. 1

    na, manau, kad reiktu apsieiti apsieiti geriant vienus vaistukus, o ne visa kruva, juk dukryte dar maza ir jai tikrai ne i nauda tokios dozes vaistu. tiesiog sie visi vaistukai per daug numuse temperatura. jei vaikas jauciasi gerai, tai manau, kad nera labai didelio reikalo nerimauti. Bet manau butu ramiau jei paskambintumete budinciam gydytojui ir pasitartumete. Sekmes sveikstant ;)

    cooliuke

  3. 1

    Gal čia senai skirti vaistai,tik juos panaudota dabar. O bėja kiek temperatūros buvo,nes jei vaikas neblogai jaučiasi ir tik kosėja,ir nėra 38 temperatūros užtenka tik vieno syrupiuko nuo kosulio. O kai vat užkyla 38 tik tada duodu nuo temperatūros. Nebent būtų kitų simptomų,vėmimas,galvos skausmas ,viduriavimas,ar dar kas sukelia neramumų,jau minėjau yra priimamieji.

    Anonimas

  4. 1

    jusu dukrai tris metai tik, o kas per gyd jeigum influcida skiria jisai nuo 12 metu tik yra geriamas, kokia gyd kad nezino ka tokio amziaus vaikui skirti, as ne gyd bet daugiau manau ismanau apie vaistus nei jusu gydytoja! sinupretas uminiam ligos jau gydimui ,man tai keista kad gyd galejo tokius vaistus paskirti ir tiek daug! jeigum nenorit kad nugydytu keiskit gydytoja jei istikro taip.

    Anonimas

  5. 1

    Ir nera gerai tiek skirtingu vaistu duot(cia mano nuomone)

    grirute

  6. 1

    Surinkit 112 ir paprasykit,kad sujungtu su budinciu gydytoju kolsuntacijai.Gal anytos termometras sugedes,ar po sirgimu jai taip organizmas sureagavo.Manau nieko baisaus.

    grirute

  7. 1

    ar ne per daug tų sirupų ,jei vaikas gerai jaučiasi gal nieko tokio,bet jei koks didesnis neramumas ,yra tam priimamieji.

    Anonimas

  8. 0
  9. 0

    tokia zema temperatura gali reikti plauciu uzdegima.pasikonsultuokit su gydytoju

    raima

  10. 0

    visada po pakilusios temperaturos gydant vaistais nukrenta temper zemiau normalios ribos. Vaistuku rusiu nepagaileta :)

    Jurginele