• 11ats.

    ka valgyt kad nebutu viduriu uzkietejimo

    man 11 savaiciu, jau kaip 4 diena neeinu i tualeta, ir labai blogai jauciuosi, ka valgyt kad nebutu viduriu uzkietejimo, gal pernelyg sunku maista valgau, ar gal kas patars ka geriausia valgyt is ryto

    ilonaaNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O man tfu tfu tfu viduriu uzkietejimo nebuvo nors jau 32sav nescia,o seip girdejau vienos moters pasisakyma kai ligoninei gulejau kad vynuogiu is vakaro pavalgo ir ant rytojaus viskas iseina be jokiu uzkietejimu :)

    sandija1

  2. 2

    Neseniai rode Kvieskit Daktara laida apie tai. Galit paziureti kartojima internete, ten tikrai daug naudingos informacijos.

    Yuki

  3. 1
  4. 1

    Viduriu uzkietejimas yra normalus dalykas besilaukiancioms mamytems,nes organizme dideja progesterono kiekis,uztad suleteja virskinimo veikla ir uzkieteja viduriai.Kai ipuses nestumas,gali dar labiau uzkieteti,nes zarnyna spausti pradeda ir vaisius ir gimda.Laisvinanti poveiki turi:burokeliai,slyvos,kefyras ar jogurtas su selenelemis,anyziu,kmynu arbatos.Butinai daug skysciu gerti,valgyti vaisiu,koses(apart manu kose).Sekmes tau,as su situo reikalu draugauju pastoviai,neatsizvelgiant i tai,kad laukiuosiu:)

    flower31

  5. 1

    slyvas, burokelius, sriubas,sultinius

    raima

  6. 1

    DAug skaidulinio maisto, t.y daržovės, vaisiai. Valgykite sriubas, gerkite skysčių daugiau. Žinau,kad džiovintos slyvos padeda viduriam atlaisvinti. Svarbus ir fizinis aktyvumas.

    Pabuciuok

  7. 1

    Rytais valgyk avizine kose.Daugiau vaisiu, darzuoviu, skysciu.Nevalgyk bulviu, mazink maista kur yra krakmolo, arba miltu.

    liutukas

  8. 1

    Gerti daug skysčių,daug vaisių ir daržovių,kad maistas nebūtų sausas ( sumuštiniai,pica ir t.t ) daug sriubos valgyti,išskyrus ryžių ir makaronų,bulvių mažiau.

    Anonimas

  9. 0

    Obuoliai: http://m-d.lt/straipsniai/obuoliai-ir-ju-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Moliūgas: http://m-d.lt/straipsniai/moliugas-ir-jo-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Saulėgrąžų aliejus: http://m-d.lt/straipsniai/saulegraza-ir-jos-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Krapai: http://m-d.lt/straipsniai/krapai-ir-jo-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Alijošiaus sultys: http://m-d.lt/straipsniai/alijosiaus-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Šermukšnis: http://m-d.lt/straipsniai/sermuksnis-ir-jo-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Putinas: http://m-d.lt/straipsniai/putinas-ir-jo-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui
    Kiaulpienės arba pienės prepararatus: http://m-d.lt/straipsniai/kiaulpiene-ir-jos-gydymo-budai/#Esant%20viduri%C5%B3%20u%C5%BEkiet%C4%97jimui

    Gentalija

  10. 0

    Man rauginti agurkeliai, ir kriauses padeda :)

    Linuska91