• 10ats.

    Ar jūs visada valgydami ar po valgio užsigeriate? Manote tai sveika ?

    Mano vyras visada geria arbatą ar sultis valgio metu, ir , sako,kad neatsigerdamas jis valgyti negali. Tuo tarpu aš labai nemėgstu valgio metu gerti jokių skysčių, neretai neatsigeriu ir iškart po valgio. Vyras man aiškina,kad būtina gerti , nes atseit kitu atveju sausai prisikemši, bet esu skaičiusi kažkada straipsnį,kuriame rašoma,kad netgi nederėtų gerti skysčių valgio metu, nes išplaunami virškinimo fermentai ir tuomet skrandis blogiau virškina maistą. Kaip jūs elgiatės? Ir ką manote, reikia ar nereikia valgymo metu užsigerti?

    PabuciuokKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as manau, kad nesveika, taciau pati valgydama ir po valgio isgeriu 2 stiklines vandens. begalo megstu valgydama atsigerineti, tarkim kelis kasnius sukramtau ir atsigeriu. o ir vandeny labai megstu, man jis skaniausias.
    o siaip esu girdejusi, kad sveikiausia yra pries valgy isgerti stikline vandens, sako, jog ,maziau valgyti norisi...

    tikmama

  2. 4

    Visada geriu salta vandeni pries ir po valgio.
    Anksciau turejau gana keista iproti, valgydama bet koki patiekala, uzsigerti saltu pienu :))

    Yuki

  3. 3

    Pagal mane tavo vyras neteisingai elgiasi. Skyscio stikline pries valgi isgerti reikia. As geriu po valgio, neteisinga, bet kitaip neiprantu.

    Imbiere

  4. 3

    Nevisada,bet kartais atsigeriu.Manau,kad tai nesveika.Vaikui visada pries valgi prasau,kad atsigeru,bent gurksneli,jei kartais nenori gert.

    grirute

  5. 2

    negeriu nei pries valgi nei valgio metu nei po valgio turi praeit kokia valanda kai atsigeriu ir tik vandens.

    Ermita

  6. 2

    Geriu, užsigeriu. Niekada negalvojau kad tai nesveika ar pan.

    liuli_liuli

  7. 2

    as pries valgi isgeriu vandens

    raima

  8. 2

    niekada to nedarau, geriu tik pries valgi 30min ir po valgio praejus 30min, nes skrandzio sultys atskiedziamos trukdo virskinimui, apie tai jau simta metu rasoma, bet niekas neziuri, net darzeliuose duoda kompota....Namie vaikas jei valgo tai valgo, jei geria tai geria, vaikai protingesni uz mus, zino kaip teisingai daryt

    vinipukas

  9. 2

    Aš niekada neužsigeriu,tik vyras kai kada pieno užsigeria prie kokių virtinių,kugelio. Prie kepsnių ar kotletų jei nėra salotų ar mišrainių tada irgi,bet tik pieno.

    Anonimas

  10. 2

    Neperskaiciau placiau viduje.Mano vaikas megeja uzsigert valgant,manau,tai iprotis.

    grirute