Atsakymai

  1. 3

    Pritariu ankstesniam komentarui. Pvz. manes tevai visiskai neismoke meiles sau, todel paauglysteje buvo sunku, ir dabar dar del to yra problemu. Todel tikrai reikia vaikus nuo mazens mokyti myleti save. Bet nemanau kad yra beviltiskas atvejis, jei zmogaus vaikysteje tevai to nemoke - tikrai nevelu ismokti ;)
    Man padejo meditacija, bandymas pakeisti poziuri i save, i savo gyvenima, ir, zinoma, daugybe informacijos, rastos internete.

    Yuki

  2. 1

    As tai supratau savaime, man nereikejo knygu.Tiesiog labai aisku,kad jei pats nepasirupinsi savimi ir ypac nemylesi, tai niekas kitas to uz tave nepadarys. Be to,as manau,kad esu tikrai verta myleti save. Myledamas save tu mylesi ir savo brangius zmones.

    Pabuciuok

  3. 1

    Kiek bandziau, tiek nepavyko pamilti save, zaloju save nesveiku gyvenimo budu, per mazai lepinuosi, bet turiu labai daug pareigu ir nuo visko darosi bloga, nebemyli saves, veidrodis tampa priesas.

    Anonimas

  4. 1

    nereikia jums jokiu knygu - mylekit save tiesiog, jug gyvenimas tik vienas ir jis labai trumpas, tuo labiau jaunyste greit prabegs ir galvosit "kokia kvaila buvau kad saves nemylejau.o kad eitu atsukti laika atgal...".kas labiau jus myles, nei jus pati :)

    busimamama2

  5. 1

    o kas is tokio zmogaus, kuris myles tik save? man svarbiau myleti kitus, nes nesu egoiste, kad myleciau tik save ir to nesiekiu, svarbiausia moku myleti kitus ir to pakanka. O knygu sia tematika labai daug, bibliotekoje paziurek, ten lentynos luzta nuo meiles psichologijos.

    vinipukas

  6. 1

    Manau save myleti reikia mokint vaika nuo vaikystes,o jei jus saves nemylit,tai jau cia teveliu klaida.Bet juk vyras jus myli,tai irodymas kad esat verta but mylima.Pakeiskit sukuosena,stiliu,gal tokia save greiciau pamilsit:)

    zdraica

  7. 0

    mylekit ir bukit mylimos.tikrai buvau tokioj stadijoj,bet cia aisku ziurint kokios aplinkybes,tuo metu kaltini visa pasauli koks jis blogas,ir t.t daug kitu fraziu,net nezinau kaip isirutulioja zmones is to bet nemazai su tuo susiduria,kai taves niekas nesupranta,bando patart daryk ta ana tai zmogaus neitikina nes pas ji nebera absoliucei jokio noro tai gylu ir labai sunku isinarplioti.bandyk ant kasko uzikabint kad ir smulkmena,kas pakeltu bent milimetra nuotaikai,man tai padejo ir manau kad gyvenu.juk niekas kitas nemyles kaip pats TU!Puoskis dazykis renkis kvepuok ir gyvenk:))

    jollita

  8. 0

    reikia myleti ir save nes nuo to kiek save myli mylesi ir busi patenkinta kitais ir gyvenimu ir mylesi aplinka ir tave supancius aisku tik tuos kas verti,o ismokti knygu nezinau-manau padeda teigiamos mintys apie save saviitaiga

    suniukas