• 14ats.

    Gal kam taip yra buvę? ir kas buvo nustatyta per liga? Sūneliui db yra 6men ir 2 savaitės.Pirmą kart į ligonine guleme nepilnai 4 mėn gulėjom 10d su plaučiu uždegimu. antrą kart gulėm 5mėn ir gulėjome 10d. gulėm nes pradėjo dusti vykom tiesiai į renimaciją. Db į ligoninę guleme beveik 6mėn ir jau gulime ketvirta savaite, is pradziu dusom, po to buvo plauciu uzdegimas, po to vel pradejom dust ir taip dar neiseiname is ligonines :( gal kam yra kas buvę panašaus? Gal galit patarti kur kreiptis ir kokiu tyrimų prasyti, nes kraujukas geras šlas taip pat.

    loretike1Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man panaši mintis buvo,nes nesenai draugės vaikui,panašiai buvo. Šiauliuose gyvenanti,ir ką,tris metus panašiai vargo,kol išsiaiškino astmą. Ir net daktarus keitė,kol galų gale atsidūrė klinikose,kur ir išaiškėjo ši bėdelė. Tačiau reikia tikėtis ,kad ne tai,ir kad tikrai tavo vaikiukui viskas gerai,svarbu tik išsitirti.
    O bėje turiu daug gyvenime gražių pavyzdžių,tikrų. Didžioji dalis astmos išaugama

    Anonimas

  2. 1
  3. 1

    Kudiki israsyt is ligonines su temperatura man sveiku protu nesuvokiama.

    grirute

  4. 1

    Prasykit kad israsytu ventolino sirupa arba ventolina kvepuoti,cia vienintelis vaistas nuo dusuliu.
    Ir keiskit dakrtarus.

    Jolka123

  5. 1

    Pas jus arba laringitas arba astma.
    Mes 3 kartus su dusuliais gulejom lygoninej,paskui nustate obstrukcini bronchiolita,o tada astma irase,kad kompensuotu mums kvepavimo duda tokia.

    Jolka123

  6. 1

    nuriu ir as keliata pazystamu kurie asmas isaugoi, tai tikiuosi jei tai ji mus uzpuole kad ir isaugsime :)

    loretike1

  7. 1

    as itariu kad mum bus bronchinė astma, bet as ne daktare, tai nz :(

    loretike1

  8. 1

    Prašykitės siuntimo į kauno klinikas,ar į santariškes. Niekada rimtesnėm bėdom nepasitikėdavau vietiniais mažo miestelio daktariūkščiais. Tiek gulėti ir nieko nedaryti tam ,kad išsiaiškinti yra nenormalu

    Anonimas

  9. 1

    Tai kad mums jokių tyrimų, net nedaro. o kiek suprantu, lauukia kol pasveiksim, tada duos siuntima pas pulmonologa ir pas alergologa, bet tik kad as nebeisivaizduoju kada mes ce pasveiksim, kad jau tik pagereja ir vel is naujo dusimai prasideda :( Esame iš Kuršėnų, bet pirma gulėjome Šiaulių ligoninėje 2 savaites, po to išleido namo su temp ir ta pacia diena atsigulėme i Kuršėnų ligonine ir pasakė kad vėl plaučių uzdegimas. matyt atkritom, bet tik nesupratau ar Šiaulių daktarai nejuto kad mes atkritom ir kaip galėjo paleisti iš ligoninės su plauciu uzdegimu :( jau baisu atsibodo tos ligos :((((((((

    loretike1

  10. 1

    mamytestiprybes-nesuprantu kaip nieko neranda-jei is mazo miestelio tai gal siuntimo i sostine reiketu-laikykites

    Anonimas