• 7ats.

    sakoma, i nestumo pabaiga apetitas mazeja. Gal yra tokiu, kuriom padidejo apetitas i nestumo pabaiga? Ar ribojote save ar valget kiek norejot?

    laukiuosi 36 savaite ir keleta dienu. paskutiniom dienom labai noriu tik dvieju dalyku-valgyti ir miegoti :D sako i nestumo pabaiga apetitas mazeja gal yra tokiu, kuriom padidejo apetitas i nestumo pabaiga? ar ribojote save ar valget kiek norejot?

    sandija1Maistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na svorio esu priaugusi pagal savo kmi tikrai nedaug tad labai nepergyvenu. bet tiesiog idomu kodel taip jeigu visa nestuma nebuvo apetito o dabar zveriskai norisi visko gal jau organizmas stiprinasi pries gimdyma?

    sandija1

  2. 1

    Na as visada turejau labai gera apetita.Taip pat ir nestumo metu, sveiciau viska daug negalvodama,skanu,neskanu, :)
    Kai noras yra ir as prie leksciu :).
    Ir po gimdymo is karto pasijauciau nerealiai alkana :)

    Anonimas

  3. 1

    manau gali sau leisti,jau svorio nepriaugsi kazin kiek per menesi , paskui neturesi kada... :)

    ernestute

  4. 1

    Man visa nestuma nebuvo padidejusio apetito.Tik saldumynu pastoviai norejau,tai juos ribojau.Stenkis valgyt vitamininga,bet ne koloringa maista,gerk daug vandens.Nes priaugti kg.ne visom sekmingai greit isnyksta.

    grirute

  5. 0

    As pirmus 4men tai norejau tik agurku su kefyru ir pomidoru su grietine,i mesa ziuret net negalejau beveik visa nestuma,bet paskutini menesi nuo ryto iki vakaro galejau mesyte valgyt ir viska is eiles,kas tik papuldavo valgomo:)na o miegot tai visada labai megau,jei tik laisva budavo tai visa diena pilvukas lova megaudavosi:)

    zdraica

  6. 0

    o miegoti tikrai linkiu daug, nes paskui jau miegosit kada leis jums ir kiek leis, o ne kada noresit jus :)

    mari25

  7. 0

    Valgymas ir man buvo vienas didziausiu malonumu i nestumo pabaiga, valgiau ka norejau ir kiek, bet stengiausi vaikscioti daugiau tada. Daugiausiai priaugau kg nestumo pab.

    mari25