• 11ats.

    Ar isgyvenot laika kai nekentet visu vyru

    Sveikos, jau kuri laika isgyvenu tokia busena, kuri man paciai keista. Man slykstus vyrai. Man jie slykstus ir nepatrauklus visiskai kaip objektai kuriais domeciausi. Nei kaip draugai, partneriai ar meiluziai ar pan. Visi vienodai slykstus. Daug turejau su jais patirties, negaliu pasakyt kad labai mane butu iskaudine, laikyciau kazkokia neapykanta ar pan. Turiu draugu vyru, kurie man issipasakoja nuosirdziai, nes tiki kad as saugus zmogus aptarinet ju asmeninius dalykus. Ir visa ka as esu stebejus ir girdejus is vyru man susikaupe ir manau kad jie yra baisus šūdžiai, ju mintys, norai, mastymas...ir cia netinka variantas kad bendrauju su tiesiog netinkamais vyrais ar pan.Tai as irgi apgalvojau. Darbe yra vyriska kompanija kuria analizuoju ir stebiu tiesiog naturaliai, daug nededama pastangu. Stebiu ir kitu moteru rysius su vyrais ir mane gasdina ju nesusisnekejimas, vienas kito visiskas nesupratimas o tik aistros troskimas, kas suzlugdo ju tarpusavio santykiu eiga... Niekada nepasitikiu ir daug nesitikiu is vyru, ir viskas del to eina tik geryn.
    Tokia mano nuomone man trugdo blaiviai mastyt, duoti patarimus savo draugems ar pan. Ir nesu jokia feministe, nes moteru nesuprantu dar labiau... Tiesiog noriu paklausti, gal kas esa isgyvene tokia busena? Cia tikriausiai toks psichinis laikotarpis ar kokia krize?

    SausainiukeSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Isgyvenu toki jausma iki siol. Bet nesu visiskai kategoriskai nusistaciusi pries vyrus. Tikiu kad visokiu zmoniu yra, ir kad ne visi vyrai - gyvuliai. Bet, deja, dauguma... Turiu keleta pazystamu, kur kartais susitinkam netycia kur nors, pasikalbam, ir tiek. Nevadinu tokiu draugais, ir labai retai su jais bendrauju. Jei myliu zmogu, tada jis man zinoma nera slykstus. Bet aplamai vyrai man labiau asocijuojasi su gyvuliais... Gal ir negraziai kalbu, bet tokia mano nuomone. Irgi nesu patyrus kazko, del ko turiu tokia nuomone. Tiesiog begant laikui suvokiau jog taip yra...
    Pavyzdys: Kaip manot, kas lengviau pasiduoda vieno momento aistrai ir isduoda savo zmona arba vyra? Kuri lengviau suvilioti? Kartais tikrai nesuvokiu kodel tokie zodziai kaip kekse, pasileidele, k***a, ir t.t... yra moteriskos gimines...

    Yuki

  2. 2

    Apie 10% zmoniu tiek moteru tiek vyru yra homoseksualus, bet bijo, vengia sita pripazint vien del visuomenes poziurio.. bet tai natural, zmogus toks gimta ir jeigu moteris kuri nekencia vyru bando kurt gyvenima su vyru tiesiog buna nelaiminga, o kam nuo to geriau nei jai nei tam zmogui..

    vejune

  3. 2

    Su vyrais,jiems tokiu neapykantos jausmu tikrai neteko jausti .O vat moterims ta kur kas labiau pritaikyciau.

    Anonimas

  4. 2

    Daugeliu atžvilgiu ir man vyrų požiūris nėra priimtinas. Tos jų frazės kalbant apie moteris ir dažnas jų elgesys tikrai nėra tinkami. Taip pogi kaip ir Yuki esu ne kartą diskutavusi šia tema, kodėl tik moterys būna laisvo elgesio, o vyrai, kurie kas vakar užmiega su kitomis moterimis yra "mačo", bet kad ir kaip ten bebūtų suprantu, kad mes skirtingi, skirtingai mąstome, vertiname tas pačias situacijas ir pan. Tokie jau mes esame ir , matyt, taip turi būti, todėl aš vyrais nesišlykščiu. o Dėl nesusikalbėjimo, tai ko norėt kolegų tarpe, jei žmonos su vyrais ne visada susikalba :) Mielosios, nepamirškim, kad vyrai geba produktyviai tik vieną darbą dirbti, t.y. jei jis tuo metu kažką įnirtingai bando prisiminti, nepykime,o pakartokime viską iš naujo :)

    Mistikute

  5. 1

    na sakydama 'jie man yra slykstus' turejau omeny labiau dvasini kontakta, o ne fizini.

    Sausainiuke

  6. 1

    *vejune*, kiek pamenu, tai pagal statistika daugiau nei 10% zmoniu yra biseksualus. Bet nemanau kad klausimo autore butent del to uzdave toki klausima. Ir juk biseksualiems zmonems patinka abieju lyciu atstovai.

    Yuki

  7. 1

    ne tai kad nekeniau-gal daugiau niekinau-nevertinau

    suniukas

  8. 1

    sakai kad turi vyru kurie tau issipasakoja. tai gal po tu pasakojimu pvz kaip jie pasielge su moterim kaip su jom leidzia laika tave nugasdina ir susidarai visu vyru tipa vienoda. As taip pat panasiai masciau kad jie visi yra vienodi, bet klydau. Pazinau dar is kitos aplinkos vyru ir kurie turi ir neturi antru pusiu ir tada viskas apsiverte. Yra ju ivairiu ir tobulu ir netobulu. Manau tau reik pabendrauti ir su kitais pazint nauju zmoniu kad galetum palyginti

    juvrate

  9. 1

    mmm ilgo paaiskinimo neturiu tiesiog kiekviena individualiai kaska laiko pries vyru gymine,man buvo toks laikas kai nekenciau ju nei vieno kai su savo draugu nesugyvenau,viskas susitvarko,vyrai moteru niekada nesupras,arba atvirksciai tai ir ira skirtinga lytis.kad ir turiu sau zmogu,jei pamatu grazu tvarkinga vyra galima nulidet zvilgsiu,pagalvot mintyse koks jis grazus,o mano pats geriausias nes su juo turiu gyvent likusi gyvenima,nz mergaites kas jus taip suzeide,vat kokie slykstus vyrai ira tie kurie bega nuo ATSAKOMYBES kalbu apie vaikus,ant pirstu galiu tokius suskaiciuot va cia ta rusis gyvuliu.

    rittta

  10. 1