• 12ats.

    Aplinkiniu netinkamas demesys nesciajai

    Ar jums nebuvo taip, kad kai buvot nescia, kai kurie aplinkiniai buvo labai ikyrus ir nervuodavo savo demesiu apie jusu nestuma.
    Pvz kai kurie zmones liecia mano pilva, pakelia staiga maike net paziuret, net nepasiklausia kaip as reguociau. Kaip taip galima, man labai nepatinka, o kai kurie tokie kiaules, o ypac moterys, apsimeta kad joms rupi, o istikruju tik del smalsumo klausineja visokiu asmeniniu klausimu apie nestuma, nei atsakyt i juos nei neatsakyt... Nu nervina tokie nesusiprateliai !! Paskui komentuoja mano pasikeitimus kiek kur pasikeiciau, kur sustorejau kur suplonejau... nu man tikrai nereikia komentaru, is zmoniu kurie man nieko nereiskia, tiesiog turiu juos kasdien matyt darbe :(
    Gal kokiu patarimu kaip su tokiais zmonem elgtis zinot? Ar jiem paaiskint ar neisaiskinsi nieko jau tokiem neisprusemlem... o nervuotis be reikalo irgi nenoriu

    SausainiukePsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aciu Dievui, nebuvo taip :)) Tik karta buvo pagloste pilva, bet pries tai paklause, ar galima, ta sutikau vien tik is mandagumo :)

    Yuki

  2. 1

    visko buvo, nes nescios tampa labai jautrios, as net verkdavau del smulkmenu, kad atsisesti vyrai neuzleisdavo, kad stumdydavosi viesam transporte, kad atsirasdavo (ypac bevaikiu) moralisciu, kurios aiskindavo kad vaikus auginti labai brangu, kad gimdo ir praso pasalpu, dar labai lojo del tu ismoku mamoms, zodziu vieni minusai, mazai kas pagyre ar pasidziauge, o taip noredavosi graziu zodziu...

    vinipukas

  3. 1

    Nu kad maike kilnotu nebuvo,pilvo liest niekam neleisadavau,tik vyrui,na ir savo sesei,nes abi kartu laukemes:)esu tik girdejus kometaru,kad jau ten ar ten pastambejus,tai atkirsdavau;jei nepastebit tai laukiuosi,nors tie zmones puikiai tai zinojo:)ir pasibaigdavo pastabos.

    zdraica

  4. 1

    As aplamai vengiu ikyriu zmoniu,tai tie bendradarbiai suzinojo paskutiniai,kad laukiuosi.O kiti perdetai rupinosi,tai man tik juoka sukeldavo.Nebuvau as nervinga nestumo metu,turejau ir taip milijona reikalu ir rupesciu tai nekreipdavau i smulkmenas demesio.

    grirute

  5. 1

    Tiesiog mandagiai atsakyk,taip priaugau ten ir ten,bet ne specialiai,o todel,kad laukiuosiu.Dar gali pridurti,ypac toms,kurios neturi vaiku,kad kai ji pastos ir lauksis vaikelio,tai ir supras is kur ir kaip priaugama...:))

    flower31

  6. 1

    Visko budavo :D bet ,kad kas keltu maike, ar glostytu pilva. - tai cia virsune :D

    Pabuciuok

  7. 1

    manes tokie zmones nesupo :)
    O tau patart galeciau tik tiek, kad ribok bendravima su jais :) kai situacija tau nemaloni, gali juk ir griezciau atsakyt kazka :)

    Adri

  8. 1

    neturejau tokiu problemu-o siaip esu stacioke nepatinka pasakau-daryk ir tu taip nores supras ir neisizeis

    suniukas

  9. 1

    Manęs toks netinkamas dėmesys nekamavo :) būdavo,kad draugės paklausdavo ko, ar paprašydavo leisti paliesti pilvuką kai spardydavosi. Tiesa, viena kartą irgi nejaukiai pasijaučiau, kai viena pažįstama bandė įkalbinti savo dukrą paliesti man pilvą, o ta maža mergaitė aiškiai dėl to sutrikusi buvo. o šeip aš visą nėštumą tvirtai laikiausi požiūrio,kad nereikia bendrauti su tais žmonėmis kurie kelia neigiamus jausmus

    Mistikute

  10. 1

    paprasčiau privenkite tokių įkyrių žmonių, arba jei jau drįsta kilnoti net maikutes - tai aš jau netylėčiau - piktai kažką išlemenčiau, kad ko lenda.

    Lulu